[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
隻馬會死
騎馬比古代兵器攻擊
隻馬比激光射殺左
我的進度已打完4聖獸同開左110+個廟
未打boss未入過城堡諗住盡量清晒d廟先
睇攻略跟住地圖對下邊個廟未開時見到城堡上方有一個廟於是飛入去試下開廟
點知行兩行上左幾條瀑布就上左boss間房
仲順手打死埋佢

無端端爆左機要load返個有星星的舊save我覺得好似平衡時空咁
明明已經打死左個boss又要時光倒流去返未打之前繼續開廟同搵埋城堡的回憶點

爆左機所有save 都會有星星?

我覺得如果爆左機之後無晒黑物質咁繼續玩會有真實感啲,或者可以整個永久爆機前save咁比玩家返轉頭,依家感覺有少少爆左等於無爆

黑暗物質都算, 有殘留都ok, 最慘係完唔到個主線任
睇攻略跟住地圖對下邊個廟未開時見到城堡上方有一個廟於是飛入去試下開廟
仲順手打死埋佢

無端端爆左機要load返個有星星的舊save我覺得好似平衡時空咁
明明已經打死左個boss又要時光倒流去返未打之前繼續開廟同搵埋城堡的回憶點

我覺得如果爆左機之後無晒黑物質咁繼續玩會有真實感啲,或者可以整個永久爆機前save咁比玩家返轉頭,依家感覺有少少爆左等於無爆

會唔會要等DLC2 ?
仲順手打死埋佢

會唔會要等DLC2 ?

仲有我明明搞掂左yiga個大佬佢d𡃁都仲係會出現 搞到我好似冇殺過咁
隻馬會死
騎馬比古代兵器攻擊
隻馬比激光射殺左

有得復活

要點做
救番隻愛馬先
隻馬會死
騎馬比古代兵器攻擊
隻馬比激光射殺左

有得復活

要點做
救番隻愛馬先

有個馬宿d人會提你附近有個馬神既fountain
想問龍麟係咪朝早5點刷 等到9點都唔見佢飛出黎

你有無去啱地方呀?

你有無去啱地方呀?

有 ! 佢係0100am 出黎 唔係五點。。

你有無去啱地方呀?

有 ! 佢係0100am 出黎 唔係五點。。

我第一次去到見到佢遊出黎之後遊返入去 跟住點火坐到朝早就冇見過佢 之後點火坐到夜晚等到1點佢就出黎 得我係咁
公主馬係咪已經最勁

我個名

Lord of mountain
不過冇得board

Master mode 一出新手緊係沖巨馬

跑得快冇意思 撞怪先好玩

冇得換gear
玩一開頭 覺得隻game好悶 可能對探索冇興趣
玩一開頭 覺得隻game好悶 可能對探索冇興趣

新手關係有啲悶
之後會好好多
城堡Ganon咁易打
想問雪山啲怪可以點打 獲獲都比啲冰蝙蝠結冰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞