[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
差支線未解晒 唔捨得去打Ganon
自問爆咗機未必有動力開game搵種子
依家係咁搵嘢做
一陣去滑雪拎埋個風箏盾先
依家係咁搵嘢做

DLC其實抵唔抵玩?
點樣練盾反
想練好d 打劍之試煉

好易, 其實佢隻眼發出閃光果吓按制, 不個都要練習多D先得, 之前D guardians比我打到絶種~~

我而家鍾意好似基拉咁斬哂佢d 腳先慢慢練盾反

盾反,你要有好多盾先夠玩。我之前都用盾反,之後依家斬晒腳,用一枝箭攪掂

平時我都係斬腳再打,但打劍之試煉唔可以咁嘛

曾經有一隻古衛未試過成功反死
射埋嚟嗰陣有slow mo
冇折射冇爆盾冇人受傷
新手想問點樣check同馬嘅 bond
新手想問點樣check同馬嘅 bond

Stable 伶馬果陣有得睇
依家係咁搵嘢做

DLC其實抵唔抵玩?

買左 啱啱開始玩
開頭好撚難 係咁避怪
玩左嘅巴打開頭會做咩先
入城堡拎劍?
依家係咁搵嘢做

DLC其實抵唔抵玩?

買左 啱啱開始玩
開頭好撚難 係咁避怪
玩左嘅巴打開頭會做咩先
入城堡拎劍?

玩大師模式? 係既應該瘋狂搵SHRINE換一換身上D裝先
想問下如果我隻game係行貸,但係用歐洲account 買dlc得唔得ga?
依家係咁搵嘢做

DLC其實抵唔抵玩?

買左 啱啱開始玩
開頭好撚難 係咁避怪
玩左嘅巴打開頭會做咩先
入城堡拎劍?

玩大師模式? 係既應該瘋狂搵SHRINE換一換身上D裝先

啲怪識回血
收到
依家係咁搵嘢做

DLC其實抵唔抵玩?

買左 啱啱開始玩
開頭好撚難 係咁避怪
玩左嘅巴打開頭會做咩先
入城堡拎劍?

拎左個面具, 等D怪唔會主動打我, 再開哂個地圖先打120個shrine
依家係咁搵嘢做

DLC其實抵唔抵玩?

買左 啱啱開始玩
開頭好撚難 係咁避怪
玩左嘅巴打開頭會做咩先
入城堡拎劍?

攞晒D基本服裝先 (火,水,寒,熱) ,搵錢&食物,開晒D地圖塔,起自己間屋,做埋起村任務,記得善用手上塊板,解迷殺敵都靠佢
依家係咁搵嘢做

DLC其實抵唔抵玩?

買左 啱啱開始玩
開頭好撚難 係咁避怪
玩左嘅巴打開頭會做咩先
入城堡拎劍?

攞晒D基本服裝先 (火,水,寒,熱) ,搵錢&食物,開晒D地圖塔,起自己間屋,做埋起村任務,記得善用手上塊板,解迷殺敵都靠佢

我問嘅係master mode
Normal我爆左
不過都thx
依家係咁搵嘢做

DLC其實抵唔抵玩?

買左 啱啱開始玩
開頭好撚難 係咁避怪
玩左嘅巴打開頭會做咩先
入城堡拎劍?

我問嘅係master mode
Normal我爆左
不過都thx

去中間拎哂D DLC裝先, 其中一套係加攻同每件都有8防, 之後沖上左上刷錢
如果中間拎到過50攻既就飛返去新手區打人馬拎武器
我出街玩得3個鐘,呢隻game食電係咪正常ga?
我出街玩得3個鐘,呢隻game食電係咪正常ga?

yes
拎完地圖解4個廟 但到底係邊 我見有座野紅紅地色 點知係雪山到
拎完地圖解4個廟 但到底係邊 我見有座野紅紅地色 點知係雪山到

yes2個係雪山度
記得去temple of time 下面屋仔幫呀伯煮野食先

yes2個係雪山度

個map太大我搵唔到temple of time係邊...定已經開左嘅藍點黎?

yes2個係雪山度

個map太大我搵唔到temple of time係邊...定已經開左嘅藍點黎?

搵pot就得 森林都有
打爆咗要返去打爆前個save真係好on9
如果係二週目咁會好好多...
呢隻神像有冇用?
呢隻神像有冇用?

現實中你見到有神像前面又有個兜咁你覺得有咩用處
打爆咗要返去打爆前個save真係好on9
如果係二週目咁會好好多...

我仲未爆機,呢家仲搵緊D屎
想問下爆機番番去之前SAVE姐係點?
爆完機一次睇完CG就完,
然後焗你去番前一個SAVE玩?
咁咪有得狂爆機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞