[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
有飛毯了
是咪可以去多好多地方
有飛毯了
是咪可以去多好多地方

+號>adventure log
會話比你知你要去邊
有飛毯了
是咪可以去多好多地方

會話比你知你要去邊

同埋你啱啱玩多問題不如google左先
一定有你要既答案 好過你係度伸手黨
有飛毯了
是咪可以去多好多地方

會話比你知你要去邊

同埋你啱啱玩多問題不如google左先
一定有你要既答案 好過你係度伸手黨

其實你有d 你問既野隻game 入面有講
打完一隻神獸就9行左去樹仔個森林
依家瘋狂刷shrine
其實你有d 你問既野隻game 入面有講

點解唔玩英文
忍者好撚煩
又廢 又成日出現

Your life
沙漠個迷宮行左得半粒鐘,原來係要

我行左兩個迷宮, 踩落去果下有提示知道要搵咩, 但係都可以搵好耐
做hateno細路任務
都唔知邊到可以搵番啲新手武比佢
做hateno細路任務

我隔左勁耐先搵番把traveller sword比佢
跟住佢想睇火杖, 去搵隻法師都要跌高級杖比我,
我心諗高級果枝既我已經拎住
做hateno細路任務

我隔左勁耐先搵番把traveller sword比佢
跟住佢想睇火杖, 去搵隻法師都要跌高級杖比我,
我心諗高級果枝既我已經拎住

個細路好痴線
要link搵武器比佢睇 睇完可以死左之後同呀嫲講
但屌佢洗人唔洗本 十鳩幾樣武器

新手武去返新手區會易搵少少
你地覺唔覺隻game有時太靜無聲

例如無bgm,有d對話又無語音

隻game特登咁做,你睇下佢個名先

俾啲風聲我都好呀 太靜好唔慣

俾啲風聲我都好呀 太靜好唔慣

當你去到d 好大風既地方就會好大風聲
打緊第三隻神獸,都仲未打過一隻人馬

其實明白佢既動作就好易打,
係初頭d武器太快爛成日怕無武器打佢

善用perfect guard 同perfect dodge
仲有有齊4神獸技能會輕鬆啲

我開頭打人馬都係Save -> load大法
對住佢一個鐘咩pattern都熟 , 再唔係上網睇下片從中學習
捉到要訣零傷零武器損壞都可以殺到人馬

1min都唔洗
唔好意思 剛剛打左第二個培卡
獲得地圖
多左個野 氣溫上面多左個電波咁既野
佢響 點做
獲得地圖
佢響 點做

屌你老母
獲得地圖
佢響 點做

屌你老母

咁有d唔洗google都知既野可能真係難google d既

行路同跑果陣個電波唔同架, 諗下啦
獲得地圖
佢響 點做

屌你老母

唔洗咁既
唔會再入黎
獲得地圖
佢響 點做

屌你老母

咁有d唔洗google都知既野可能真係難google d既

行路同跑果陣個電波唔同架, 諗下啦

我無講野, 答錯左

但係玩呢d game不如睇下字, 好多新野比你之前都會介紹番
玩英文啦
會唔會連轉language 都唔識呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞