[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
好彩zelda 出返黎無變阿婆

不過都唔夠Twilight Princess既Zelda咁靚

未玩過其他zelda 唔知劇情,
但無論綠帽定公主都係呢個版本好睇d

感覺比較可愛活潑,
又有肉地
平時跳跳蚱一上床就含羞答答咁

dat ass

Toon zelda 先係最好
唔該我想問下繪本英文版邊到有得買,
唔想上Amazon,淨係見過福仁有日文版
希望新DLC可以爆左機果陣,個城堡會變返正常
同埋可以完到個quest
好彩zelda 出返黎無變阿婆

但係已經畀ganon同佢啲𡃁

一定仲係處
破左邊有聖光力量封印ganon
破左處日日浸精液一早皺左皮

沐浴於生命精華中 點會皺皮
希望新DLC可以爆左機果陣,個城堡會變返正常
同埋可以完到個quest

係囉,硬係覺得唔完整個故事。
今日拎齊回憶同劍再打多次,
最尾謝幕好似唔同左
上次打完最後係國王同四騎士望住男女主角背景,
今次見唔到佢地,變左講Ruta seems not working, 要去Zora Domain, 順便搵埋Mipha 老豆, 講下d有關Mipha 既野俾佢老豆聽等佢無咁掛住個女
最尾謝幕好似唔同左
今次見唔到佢地,變左公主同綠帽講Ruta seems not working, 要去Zora Domain, 順便搵埋Mipha 老豆, 講下d有關Mipha 既野俾佢老豆聽等佢無咁掛住個女
最尾謝幕好似唔同左
今次見唔到佢地,變左公主同綠帽講Ruta seems not working, 要去Zora Domain, 順便搵埋Mipha 老豆, 講下d有關Mipha 既野俾佢老豆聽等佢無咁掛住個女

係多左 ending1只係㩒左skip所以冇播

最尾謝幕好似唔同左

係多左 ending1只係㩒左skip所以冇播

原來得兩款
仲想刷埋其他ending

不過Mipha 條線由頭到尾都無斷過
其他線相對整得好無心機
究竟得3個心要維持到幾耐
之前無玩過呢類game, 見到小怪都驚

玩左2日, 每日玩得2個幾鐘
岩岩去到忍者村

岩岩去到忍者村

每儲夠4個orbs可以喺d石雕前pray

玩一粒心或者一格氣

岩岩去到忍者村

每儲夠4個orbs可以喺d石雕前pray

一粒心或者一格氣

岩岩去到忍者村

洗乜驚,見到小怪可以偷晒佢地啲武器
玩master mode呢招成日用

岩岩去到忍者村

其實3 心見到怪會驚o個時先好玩
之後勁武勁裝, 有十幾心仲有全補 就變左係屈機...

岩岩去到忍者村

Agree
個陣不可強攻只許智取
要偷雞走入陣地搶野跟住全速跑
勁膽戰心驚

依家除左人馬都唔放左眼內

岩岩去到忍者村

無錯,其實唔洗勁武勁裝,單係騎住馬已經屈晒機
有馬騎即刻勁左好多,不過唔好同騎馬既哥布林打
果陣我以為自己騎馬好撚勁諗住同佢單挑,
點知5格血都比人秒左
成日係地底彈上黎既植物係咩黎, 係咁搵石頭掟我
係咪我踩親佢
成日係地底彈上黎既植物係咩黎, 係咁搵石頭掟我
係咪我踩親佢

入佢範圍就會攻擊你
on9 game
on9 game
on9 game
on9 game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞