[Switch/WiiU]Zelda 薩爾達傳說:荒野之息 (13)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
巴打我想問下點先會快啲血月

瘋狂清怪

自從打完Boss之後過左好耐都未試過血月
係咪中左BUG

瘋狂清怪

係咪中左BUG

幾耐先, 總知係咁清地圖既怪好快就血月, 樹都得, 不過咁你會悶

瘋狂清怪

係咪中左BUG

幾耐先, 總知係咁清地圖既怪好快就血月, 樹都得, 不過咁你會悶

已經兩日未試過,每日玩起碼4粒鐘

瘋狂清怪

係咪中左BUG

keep住清怪再試多幾下(大小都清), 再唔係試下restart隻game(呢個鳩估), 不過清怪就肯定冇錯

瘋狂清怪

係咪中左BUG

keep住清怪再試多幾下(大小都清), 再唔係試下restart隻game(呢個鳩估), 不過清怪就肯定冇錯

瘋狂打人馬就好快血月
拎緊raw meet
又話一箭射得死隻豬
拎緊raw meet
又話一箭射得死隻豬

Headshot
拎緊raw meet
又話一箭射得死隻豬

Headshot

揾炸彈ko
唔小心打死左Ganon
先得32%
唔小心打死左Ganon
先得32%

Ganon 城隻人馬可能仲勁d

白人馬都勁過佢
我開左好多shrine黎做傳送點
但無入到去玩
係咁樣係咪唔會計%
唔小心打死左Ganon
先得32%

白人馬都勁過佢
但無入到去玩
係咁樣係咪唔會計%

http://www.ign.com/wikis/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild/100_Percent_Completion_Checklist
唔小心打死左Ganon
先得32%

白人馬都勁過佢
但無入到去玩
係咁樣係咪唔會計%

http://www.ign.com/wikis/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild/100_Percent_Completion_Checklist

痴撚線,seed佔左成72%
唔小心打死左Ganon
先得32%

白人馬都勁過佢
但無入到去玩
係咁樣係咪唔會計%

點解冇得殺啲仆街korok
想問下個sensor 點樣可以較返去探測神廟

地圖 >Y制
你地加血定體能先
體感碌波波點玩
咁大條gap碌到落去咩
體感碌波波點玩
咁大條gap碌到落去咩

咩碌波波
雪球?
你地加血定體能先

有得換 冇所謂
你地加血定體能先

加到13格心 拎劍
體能去到爆3行咪再加血
體感碌波波點玩
咁大條gap碌到落去咩

shrine 個人上去個彈珠台打個波落去
體感碌波波點玩
咁大條gap碌到落去咩

unlock memory 個到個shrine
有個體感碌波波既迷宮
最尾反轉個迷宮 用平面玩搞掂
體感碌波波點玩
咁大條gap碌到落去咩

有個體感碌波波既迷宮

我都係用底玩
體感碌波波點玩
咁大條gap碌到落去咩

有個體感碌波波既迷宮

我都係用底玩

拆個joycon出嚟會易啲控制
唔小心打死左Ganon
先得32%

白人馬都勁過佢
但無入到去玩
係咁樣係咪唔會計%

點解冇得殺啲仆街korok

原來 支線唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞