Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
所以其實佢除左毒唯粉多
路人粉都好多
班路人粉根本無睇RM無留意宋動向就留言撐佢
果啲路人粉大多係 7012 時期睇過RM , 印象仲停留喺智孝最美好時代 , 如果純粹睇電影認識智孝係好難粉到佢
依家全世界最唔想下車嘅係宋智孝
唔發脾氣但係黑面藐嘴
世燦同dex有乜關係?
智孝拍戲唔會肯屈就會女二,上一套魔女係南志絃先俾佢蝦到,女一嘅戲份但宣傳就係做女二

昭旻就真正鐘意演戲,女一女二甚至大配角都肯做
Haha笑世燦同dex似樣
樣衰界別嘅 dex
依家就咁睇昭旻個friend 反應仲好過智孝
因為rm鼎盛時期太勁 唔留意韓圈嘅都唔多唔少睇過下
最敏感嗰次我覺得係鐘國揀爆佢秘密嗰次
好似真係有啲想喊咁不過都值 換嚟國旻兄妹
未黎個時光洙都忙過佢
根本佢一直唔係最忙個個
真係拍野遊魂唔講野照禁手機每星期出勁多糧仲點會下車 面皮極厚
其實佢都知 rm 份糧又肥又隱定,簽幾間經理人公司都唔包括 rm 主持費,啲主持費直接過落由自己個私人公司戶口
今個星期嗰集係咪未出?搵唔到邊度有得睇
曾經同宋粉係度傾過
我話智孝想有嘢做一定要轉型,同佢差唔多年紀嘅女主演太多,keep又keep得好過佢;
佢要有嘢拍要轉向女2、女配 (本身演技已經唔好

以前係大公司CJ (佢前男友)公司除左《新世界》(仲要套戲是但搵個人做都得)都冇好劇本接過;轉公司後全部爛片+票房差,韓國點會有公司肯投資係佢身上

笑咗,仲播緊
dex成個周國賢咁
冇人揀智孝
昭旻冇再用石三首歌做鈴聲
同埋玩緊情景劇?每人都改咗另一個名叫
一年幾球嘢一星期一至兩日
咁嘅工邊度仲搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞