Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
閑著改版2個下車
大神haha對住個屏風拍rm唔知咩心情
有冇手足見到宋智孝個閪樣就嬲到仆街
就黎要拎白卡飛去韓國斬鳩死佢
頂 世熙除鐘國褲真係笑到頭暈真係見到個pat
點解冇左佢會個節目冇左 佢邊有咁大影響力
今集三個嘉賓都識做節目 好正
睇到上面ching話齋 見到智孝話估到冇人搵佢嗰度又真係幾慘但佢自己又唔會做好本份,又唔會退出
咁搞落去只會令節目+同其他人嘅關係越嚟越差好處係每年袋幾球,但照計咁多年佢都唔爭呢啲錢啦
不如退出然後試下精進演技,搏第日做到成功嘅綠葉好過啦
無謂繼續消磨路人對佢啲好感,搞到第時rm執咗真係分分鐘失業
rm執嗰日佢會唔會夠錢收山
經過鍛鍊嘅pat
佢揀人黎恰 好似上集咁幾個人都嫌佢個trip佢剩係抄王鼻子落小氣簿
今集食完飯坐低佢又無啦啦兇昭旻叫佢坐低
李棟旭上rm啦

真係服撚左佢
昭旻同世贊都叫造型師做姐姐
個造型師個樣咁後生竟然大過佢地
真係 光洙走都冇事
依個集集俾人鬧屏風既走啲人慶祝都黎唔切啦,雖然話就話依家rm 熱度係韓國外姐,但係睇feedback咪又係睇韓文feedback
依家韓文圈就擺明唔like宋,所以真係唔洗驚啲咩冇咗佢個節目冇埋
「我飲唔飲酒關你咩事」
呢句真係你在乎嗰個人先會講
佢個個都唔在乎
就算對大神都係為左擦鞋
兩個細同池石鎮佢都睇唔起
唯獨鍾國同haha係特別能夠hurt到佢
Btw 又係尷位
以前睇無挑好似講到明拍節目前一日唔飲得酒
記得有集主題就係隱藏鏡頭陰其中一個主持前一日飲酒
其實鍾國係想講智孝
但唔可以太明顯 咪拉埋大神
睇番女嘉賓後尾揀完智孝
鍾國有再confirm智孝「好像喝多了 能玩遊戲嗎?」
智孝會唔會因為鍾國話佢似飲醉酒行到腳部浮浮嚟接梗?佢樣同腳步都似飲左酒
佢成日忍唔到笑
佢每集就算唔出鏡單係講野嘅綜藝效果都應該多智孝兩三倍
但王鼻已經係對佢最好
2L酒咁誇
唔少人一日連2L水都飲唔夠,如果真係日日飲咁多,救返都晒氣,自己唔爭氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞