Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好耐無聽過HaHa 講成為我最後的愛吧
無做型師跟身?
請問有咩link可以睇到最新個集
又話老女人今集活躍左
咪又係幾個垃圾鏡頭,唔係玩手機就訓,繼續做薪水小偷
第一round 野餐, 石三又出面救 DEX 場 , 剛開場唔熟之下DEX要二揀一都幾尷尬 , DEX 最後有得揀石三化解
Dex好正好放好有效果
開頭都係得昭旻圍繞幾個男成員既鏡頭
佢做都唔做想剪都冇得剪

中間有幕影昭旻又影到佢好光明正大咁㩒手錶想扮睇唔到都好難
呢度個個人都係咁喺度拋梗比嘉賓做效果
佢真係冗員黎
昭旻同佢個friend 今年一齊拍戲,我仲以為睇咗上次個集後佢哋之間有啲拗撬
昭旻個朋友依家仲係同第3者friend
今集都奇怪點解關係好左咁多
王鼻話 haha 係佢男人嗰吓昭旻好似笑到噴飯
鐘國玩水輪住俾女抱

拉底褲個下好笑過上集全集夾埋
DEX好搞笑 又可愛
唔知係個集之後講開左定拍同一部電影先和解

見佢地咁fd都幾開心
昭旻可以少一樣野比人講
韓智恩睇到佢好努力做效果,不過個尺度拿捏得麻麻
邊到有線上睇
雖然平時都會屌智孝又玩手機又做唔到效果,但係見到冇人揀佢會覺得佢幾慘..
之前應該只係韓智恩有個friend 係昭旻前度嘅現任女友先尷尬,咁冇理由要佢同呢個friend 絕交先可以做朋友,只要唔再提其實可以做friend ,加上又係大學同學和同年
金pd喺haha臨服役嗰陣幫佢搞遊擊演唱會
退役返無挑就搞綜藝之神幫佢熱身好正
係囉,我記得明明嗰陣時係話韓智恩係同期咋嘛,唔係話frd㗎好似
應該今年拍戲嗰陣時friend 埋
Haha係去到自己玩人格分裂(電影主角)開始表現開始好
之後就搵到浪子形象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞