Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇得出kjk同個女嘉賓有feel
大家有冇同感
對個女嘉賓
全女班製作組的確有種講唔出嘅缺失感
淨係戀綜果集
最後個遊戲又係嘈交揀AB真係想屌柒製作組
成個環節就係要佢地嘈交,成員自己做效果
咁樣嘈交好睇既點係邊完全諗唔到
啲嘉賓個樣個個都係「依家做乜尻?」「我都要嘈埋一份架?」尷尬樣
咁樣埋尾懶得諗環節其實真係好垃圾

呢個真,依家成日會有呢啲場面出現次次睇到呢啲我都有啲尷
我覺得同鐘國最有feel既嘉賓係高雅拉
跟住佢哋已經係咁話咁搞法返到韓國會有錯覺之類sbt
係 見到最後fans整條片一齊唱睇到眼濕濕
超級熱情
但韓國fans可能冇咁熱情
sbt係咩意思?
我諗rm摺之前會喺韓國搞一次fm試一試水溫
如果個fm反響唔好就可能真係會摺
Sad but true
高雅拉3次做嘉賓頭2次都黏到鍾國實一實咁制
果陣覺得佢兩個係rm入面幾襯
btw國鍾只係節目入面先會拍拖既男人
現實就毒撚黎
唔覺佢影視有咩大發展
最理想係光洙回歸,智孝下車
好現實咁講,而家running man 係韓國討論度好低(反而觀眾更在乎社會觀察類別綜藝/明星觀察等等)

我同韓國朋友們傾計(年齡介乎18-34歲)
佢哋完全理解唔到點解今時今日running man 係海外仍然咁受歡迎
明星觀察,好似我家的熊孩子之類嘅節目?
熊孩依家每集1x%收視
好羡慕
之前因為鐘國去睇 真係好睇嘅
熊孩子係其中一個啦,SBS仲有脫掉鞋子恢單4Men
又或者係一線電影明星出演嘅綜藝,得幾集個種
普遍韓國人係鍾意睇呢D
同埋製作組知道觀眾想睇啲咩
自從協力大會,成班熊孩子出黎嘅效果好,就不斷有呢種大型活動;
但又保留返各自熊孩子嘅生活習常,慢慢將唔受歡迎嘅踢走
你講sbs嗰個我冇睇過喎
google咗原來王鼻子有上過去
下次睇下先
我覺得rm製作組都可以進取啲策劃下故事
好似以前寶石 稻草人 外鄉人嗰集就幾好睇
唔好成日養老mode
變咗日本咁
作家有本事寫 , PD 都未必還完到出黎 , 起碼唔覺仁馨有能力做大場面 , 仲有 buget 問題
以前三大pd都係改下傳統遊戲比佢哋玩
依家感覺連作家都冇咩本事,丁哲珉個套公式就岩依家個製作組
鐘國都有同車太上過
嗰集都可以睇下 幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞