Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
[閒聊] Running Man近期收視率趨勢

近期收視率從3.7%到最近為2.8%
顯現一路下滑的趨勢TT

留言:

1.以前去東南亞巡演的時候挺好玩的。
2.只是作為吃飯的朋友偶爾看一下kkk
因為是可以安心觀看的綜藝所以很喜歡kkk
3.PD換了之後有點無聊。我一直在看,但之前是寶弼PD時更好玩。
4.Running Man是我最喜歡的節目,但最近真的不好玩了....
5.寶弼PD的時候都很有趣。
6.兩年來我每週都看Running Man,但老實說,PD換了,一點也不有趣了
7.PD變了,沒意思了TT
8.寶弼PD在的時候很有趣,但現在已經不太有趣了TT
9.過去幾週節目內容很有趣,但收視率令人失望
10.Running Man仍然很有趣kkk 所以我每週都看Running Man,但我只看OTT..
11.Running Man是我最喜歡的綜藝!!!!!!
我還是很喜歡看Running Man kkk
https://theqoo.net/2835143877

引用:[KPOP] K-POP 2023討論區 (30)
https://lih.kg/AfoxNNX
#646 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
全女班製作組的確有種講唔出嘅缺失感
今集二部好空虛喎 明明個Design幾好
臨尾又求奇抽牌就完咗
要攝集數都整得完滿少少啦
最新果集好悶..
淨係戀綜果集
最後個遊戲又係嘈交揀AB真係想屌柒製作組
成個環節就係要佢地嘈交,成員自己做效果
咁樣嘈交好睇既點係邊完全諗唔到
啲嘉賓個樣個個都係「依家做乜尻?」「我都要嘈埋一份架?」尷尬樣
咁樣埋尾懶得諗環節其實真係好垃圾
有男人入好快會趕走
成堆女人,你明架啦
好想rm快d完
唔重組無希望

成員年齡大,資源又唔夠
有好提案都無錢搞
可以話係,sbs唔係見rm係外國仲收得,早就想cut左佢
見佢比資源愈來愈少

啱啱睇鍾國ig見到宋粉
唔怪鍾國咁驚宋炒作
宋同宋粉都係一樣痴痴地
都係,除非最大果個係男人
佢哋真係天作之合,一邊養到班fans神憎鬼厭,一邊出征到個主人神憎鬼厭
智孝想講野,但俾人閘停咗

自信心-10
無可否認而家rm真係悶咗好多
我由第一集開始個個星期睇,而家已經變成習慣咁支持佢哋而睇,但真係好唔想rm摺埋,以前無咗無限挑戰已經覺得好失望,如果連rm 都收皮,真係會覺得好空虛
係 上次去菲律賓仲見到running man喺外國仲好受歡迎
之前running man係得1/2 part要skip住黎睇,依家係skip住睇得1/2 part可以正常睇
我冇由第一集睇
但由細睇到大 有時覺得悶就唔睇 但住住之後都執返繼續追 如果完咗肯定會好失落
唔止舊觀眾疲勞 其實成員都疲勞
可能真係時候完
想睇rm成員去遠啲玩 美國嗰啲地方飲飲食食
但唔知夠唔夠經費
仲有有劇情嘅 要成員去解謎 唔係齌套個皮然後要成員玩唔關事嘅遊戲
話時話
依家連平時食lunch既廣告都少左好多
咁電視節目贊助呢啲應該focus返喺韓國本土多啲
2.8%都難啲R到囉

做緊PPT 係Google search金鍾國出勁多宋智孝
由第一集開始再睇過
我試過無數次 最多睇到2012年頭個啲又停返
Rm真係完應該會睇返舊個啲再loop
光洙不如返黎
好掛住佢 同埋佢演員發展係咪都麻麻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞