Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
懷疑大神真係差在未開口屌佢瞓
唔係講緊佢樣事,係佢用不良智孝人設個時機完全唔岩,以前佢都用得好準,好順做出黎有效果。相反今集用出黎唔岩時機,搞到好似潑婦咁,個個位勁怪

之前智孝同haha組過咁多次隊,點都有啲野出黎,但今集兩個好似陌生人咁
次次都發真火, 都唔係認真做野
唔知有冇記錯,同光洙有關時光洙會還拖,咁就有得玩落去
而家佢不良智孝出黎嘅,可能各種原因冇人敢還拖,咁就玩唔起個人設,咪最多鬧幾句,加個字幕出一兩秒話不良智孝召喚,然後就過咗
今期幾好睇,有返以前嘅感覺
Dex 同 "somin 朋友" 拍戀綜
世燦: 你對 別人的女人 說什麼 !?
石鎮: 你對 我的男人 說什麼 !!?

人地拋緊梗智孝就插咀仲要get錯哂
加上鍾國都知智孝成日old seafood恰昭旻
先會咁樣拍拍昭旻安撫佢
智孝係咪真係飲咗酒
反而醒咗 積極咗
呢part真係尷尬得好緊要
由佢地揀人開始未從未提過智孝...到大神終於提佢都係講佢瞓緊覺
連後尾訪問佢都話預左冇人揀佢...
到底發生咩事...由智孝不在狀態開始,今集呢part真係前所未有咁尷尬
mean d 講句,唔想有日見到新聞佢俾人捉酒駕,影響到 RM
飲到咁,可能日日飲﹖仲記得講話佢有時會自己渣車黎拍攝
韓國女藝人酒駕,基本上就斷送自己演藝生涯
大神後來有講鍛練過嘅Pat pat
係咪好硬 ??
藉口go
大神:棟旭啊 返左黎韓國就上黎藉口go啦
順便宣傳九尾狐

棟旭: ok哥

隔左陣

棟旭: 哥 我地6月3號錄 我套劇6月11就大結局 套劇到時已經完左

大神:棟旭啊 咪理咁多 照上黎啦

笑死 李棟旭真係變左大神玩具
我覺得係真性情反應佢性格暴走,屌埋pd 都試過
但今次明明都無人辣㷫佢,全妹講緊嘢,無啦啦叫人收聲,做乜鳩,睇唔過眼人哋努力做節目?
我覺得「不良智孝」係製作組美化佢嘅行為啫
佢行路似飲左酒

佢係咪真係鍾意左鍾國
隔住個mon都感覺到佢對鍾國錫昭旻既妒忌心
唔敢相信原片真係咁
鐘國對昭旻啲言行舉止好似大哥哥對妹妹咁
會玩佢會笑佢但又會錫住佢
個互動幾自然
其實宜家咁睇
佢以前應該都成日瞓
不過製作組冇Cut出嚟

https://youtu.be/d_0P9X4IDmM

製作組好似以前呢D位佢瞓先cut比你睇
今集好好睇..
可能酒精比力
又或者對方係大神
肯跟住跳 已經唔錯
傻啦 每星期剩袋咁多錢 唔洗做 點都唔會主動下車啦
如果係haha 100%唔會理佢
收咁多錢一集都唔帶個化妝 set 頭都跟場,玩完水變到成個阿嬸咁,唔識 set 頭都戴番頂帽啦,成個顛婆咁
個時kjk76會去昭旻ig 直播玩
依家kjk76剩係係自己ig出post
連玩ig都會被智孝fans出征
國鍾對智孝實有微言
一係唔出聲玩電話
一係就喺人哋玩緊既時候用啲認真 tone 搞僵個氣氛

根本係負累級表現
而家我見到佢就好似睇劇見到格硬插個 ppl 入唔關劇情事既畫面咁
明知無咗佢成套嘢會好睇啲,但無咗佢又可能連個節目都無得睇既感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞