Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
昭旻好似幫鐘國拉實條褲
突然諗諗吓 智孝好似冇個人訪問片段
定係太唔起眼我Miss咗...
dex個樣有啲泰迪羅賓feel
講真佢依家下車都已經遲
狗哥光洙離開會覺得可惜
佢依家走 我諗大部人都會覺得終於下車
睇落似精神有問題 希望佢唔係
以前RM 佢成日戴帽,自從剪短頭髮之後佢就少咗戴帽,佢啲頭髮生得好慢 係咪年紀大,新陳代謝慢得滯
我覺得似杜德偉
因為以前佢個樣冇依家咁惡依家一發脾氣就真係發脾氣咁嘅樣,以前啲表情柔和啲,加上光洙會幫手
依家我真係唔知佢係真係發脾氣定想做角色我諗啲成員都覺得佢係真發脾氣,所以成日搞到尷咗
之前話佢唇膏搽出界都唔係好覺
但今集好明顯完全唔係人地畫大個嘴既feel
以前都有集一樣setting
但分別係當時智孝會積極搵人 在石都會為左佢有鏡頭而去搵佢 嘉賓交比其他人
今集一係成員完成放棄左佢 提都冇提過
一係佢係有啲野發生精神上太攰,由得佢休息
係因為單官司定點? 日光日白拍野都可以咁訓著
以前都話係拍完戲趕過黎 叫做情有可願
以前智孝簽好多 cap 帽 ppl
你啱啲總之就好似一個香港藝人
官司係佢告人 , 唔係佢俾人告喎
前兩個禮拜去咗韓國旅行 麻浦嗰間仲係度
鄭伊健?
今期智孝活躍番, 嘉賓又大贊姐姐, 大神都忍唔住同佢跳舞
隔離正常RM post 推爆 post 未 ?

因為試過入錯仲 reply 埋, 為免重犯就 block 左個樓主 , 而家完全唔知果邊熱鬧成點
屌佢可唔可以快啲走 本身睇緊somin聽到世燦讚佢靚怕羞個反應好正笑緊 啲成員都慢慢做緊reaction就俾佢打斷咗 我即刻笑唔出 其實而家佢每一個scene都好老尷...
係 , 成日想趕收工咁
岩岩睇多次今集
最後佢拎凳個到,返去鐘國個組仲突登想去中間坐
明明係女嘉賓坐緊都要佢坐過一格
呢個習慣先最剋人憎,上次佢個垃圾tour食飯嗰陣又專登坐中間擋鳩住大神,再之前有幾集又係鍾意係C位突個龜頭出嚟,想無視佢都唔得
大神都係坐最邊, 佢就死都要攝番個中間位
智孝積極 我睇得好尷尬
智孝玩手機手錶/訓教 賺錢咁舒服我條氣唔鋸
最怕俾人講中佢下車個節目會冇咗
而家唔知點搞真係吊老母
最完美就係件癲婆衰醉駕下車
佢咁鍾意飲酒,希望上得山多終遇虎
佢都係係屋企飲酒
第日叫佢老母整解酒湯佢飲
今集好好睇 Dex同石鎮呢對cp世一
成集最突兀係宋智孝無啦啦屌鳩昭旻同鐘國 又搬櫈走唔知做乜柒 嗰幕尷尬到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞