Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
哈哈之前係twitch直播同智孝講電話,佢話自己依家有行程但唔公得開??
之前話4月有劇拍
好耐冇入嚟rm post
咩事智孝會變成咁
真係好odd
有突la 搵成幾球 淨係日日係屋企酗酒
有劇拍 ?

最近十年智孝做女一嘅電視劇平均收視

2014 年 TVN 急診男女 5% (還可以)
2015 年 TVN 前女友俱樂部 0.786% (慘慘慘)
2016 年 JTBC 老婆這週要出牆 2.823% (慘慘)
2017 年 TVN B主任和情書 1.3% (得一集) (慘)
2017 年 KBS2 Lovely Horribly 2% (其中一集創下KBS史上廣播最低收視1% , 對免費大氣廣播電台黎講係災難級)(慘慘慘)
2020 年 JTBC 我們,愛過嗎 1.922%(慘慘)
2022 年 Tving 來魔女食堂吧 2.083% (慘慘)
你有無諗過減少咗人手負責影
佢選劇本既能力完全係災難級急診男女有其實劇本都係垃圾,反而唔知點解魔女食堂最好唔收得
故事背境太薄弱 , 而且頭兩集已經拖 , 覺得悶就唔再追
昭旻秒入戲
智孝正式擺爛

點解可以喺揀人環節 大條道理瞓教

其他人而家揀都唔揀 提都唔提

真係好討厭
收視就黎跌破3 不如趁未衰到貼地 光榮結業算啦
問題係第一輪劇本唔會到佢手
仲要而家部分一線電影明星得閒去拍返劇集,
佢邊度可以揀到好劇本
咁依家收視對RM已經唔重要
之前先話完外國ott拎左第1
真係唔會執
佢呢段跳出戀綜角色
用返本人入戲
鐘國下集預告仲俾佢打頭
你唔係宋粉區嘅人咩 ?
盲粉都無你咁勤力
我諗你自己開個黑粉post 重推得快過依度
應該係話好劇本唔會揀佢
我都認得你係支持分家既人
建議你返過去咪係度分化引戰
佢黑粉係人都知架啦
我都記得你同佢一擔擔 唔洗扮哂中立
你話我盲粉 咪cap吓邊句我係盲撐 唔洗單單打打
你不如cap返我邊度話你盲粉盲撐
我邊有單單打打
我好直接建議你過返隔離po姐
我就應該無記錯你支持分家既
依家集集都都冇辦法ignore宋智孝
咪叫你cap返邊句我支持分家囉
而家又話應該係記錯
咁係無記錯定應該無
我都認得你係支持分家既人
建議你返過去咪係度分化引戰
佢黑粉係人都知架啦
我都記得你同佢一擔擔 唔洗扮哂中立
你話我盲粉 咪cap吓邊句我係盲撐 唔洗單單打打
你不如cap返我邊度話你盲粉盲撐
我邊有單單打打
我好直接建議你過返隔離po姐
我就應該無記錯你支持分家既
咪叫你cap返邊句我支持分家囉
而家又話應該無記錯
咁係無記錯定應該無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞