Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實鐘國都好明顯對佢有芥蒂 係d智孝fans先會話人腦補
比着你正常返工會無啦啦比對方d fans出征哂自己同公司ig
就算對佢本人冇野都會小心d行事 再加上智孝嗰幾期過哂界嘅表現
鐘國仲點正常同佢交流
個集仲要借埋間屋出黎拍節目
同昭旻又玩得咁開心
點知播出就俾宋粉出征
理由係唔配合佢地主人玩loveline
搞到大神想開國旻兄妹條線玩都唔敢
藉口go李棟旭有2集
大神幾時叫佢上rm玩
結果依家國鍾都係唔理
繼續直接同昭旻玩
而家智孝同李棟旭仲fd唔fd
宋同成員默契越來越差 除咗佢自己平時少溝通 多得垃圾宋粉唔少 日日出征搞到成員唔敢同宋做效果
記得haha退役個陣返到無挑係完全適應唔到,去到之後haha有講返一樣野,大神當時同佢講無論點都好,都要主動做反應,多啲講野,因為會有班哥哥幫佢接梗
其實當大神不下十次cue智孝問佢琴日做乜時,你十次都答喺屋企,真係好難幫你接到,咁仲點會問你第十一次,因為係完全冇效果出到黎
不得不說 智孝真係“撐起”RM半邊天,咁快又到星期日,上一集嘅內容依然係話題十足,仲可以引起咁多討論
想問係邊一集呀?
上面新聞話韓網智孝下車post
有20萬瀏覽
今晚又有得睇宋姐姐表現啦
其實理由1同理由3好似有衝突咁
依家無拍緊劇/戲喺rm都睇落咁攰
其實拍劇/戲仲辛苦過上rm講一兩句野之後收工
飲少啲酒,清醒啲好過
原來佢已經成兩年冇新作品 對上個套都係21年 …
要不是我宋照顧你們 RM早就完蛋了
我fb見到啲台灣fans留言都係類似嘅嘢話咩咁多戲拍好攰先會咁
心諗,坐咗幾耐
物似主人形
不過連宋粉都加入叫佢下車
真係眾望所歸
宋啲支那fans都係咁諗
所有睇rm嘅觀眾都希望佢走
早兩日睇到專講韓娛嘅台灣fb page
講叫佢下車篇文
幾百個cm都係撐宋
果個係宋粉 page , del 負面 CM 係正常操作
宋粉大本營
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞