Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

1. 本post目的係提供一個不用粉細字作及不用加密以 討論running man 綜藝之用,討論內容包括已播出集數或當日直播即時討論
2. 由於本post不用粉細字及加密討論(亦請勿粉細字及加密),而且此post討論 內容涉及已播出集數或當日直播集數,假如你堅持閱讀,即表示你同意可能在你未曾觀看情況下而知悉相關內容的風險
3. 本post 以討論Running Man內容為主,但假如對個別成員有遐想,請稍移玉步至成人台作討論
4.1 如欲觀看running man(星期日晚約10時起更新中字),可上
https://rm.1link.ovh/
ShowsQ
http://www.dlkoo.cc/
4.2 Previously on SBS's Running Man by 蛙蛙
麻煩開post巴打更新以下中字全集嘅內容去#1

5. 希望唔好再有罵戰,一套節目有自己睇法意見是無可避免的,請在主觀地表達自己意見時,亦客觀地明白異見的存在
6. 感謝過往有份開另一邊post 既巴絲打,特別係係RM 收視低迷情況下有個post 比我地討論,不過為免再有有關粉細字紛爭才出此下策
7. 考慮到有巴絲可能會一併在此post 討論另一綜藝節目包括但不限於 熊孩子/big picture/Busted!明星來解謎/韓星齊鬥智/犯人就是你,亦無需粉細字及加密。因此,不厭其煩提醒一下,請假設此post 所有內容沒有加密亦不用粉細字
8. 巴絲推薦內容睇#2及#3,想推薦集數quote #4

lm
lm
Lm
Lm
Lm
lm
lm
Lm
話時話我成日覺得佢而家個嘴唇勁奇怪,好似食辣野外圍腫左有個紅印咁係突登化到咁定點,又見佢成日keep住搽潤唇膏又唔會甩色有時close up影會勁明顯
專登啦 , 影親相都專登嘟起個咀 , 可愛嘛
下,成日覺得好肉酸
如果係做運動減肥唔會好似而家咁d皮鬆哂,佢一下子瘦左咁多,寜願飽滿d重好睇
宋粉:佢西藥敏感
佢應該係唔想做苗撚先用呢個理由免針
值得撐
呢樣應該係真掛?我記得佢舊年缺席嗰次都有講
上次智孝說漏咀自爆中左武肺 , 我就唔信佢唔食西藥好番囉

正常西藥敏感唔會 30歲先會發現 , 對某一種抗生素敏感唔等於對所有西藥都敏感 , 抗生素只係治療細菌感染 , 所以佢話西藥敏感而唔打得疫苗擺明只係藉口

條片 PD 唔剪走又係擺明做鳩智孝

Running Man 20220904 / EP619
娛樂圈啲解釋99%都係謊言
昭旻係 3月22號確診
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞