Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
大神喺藉口go都講得好白 話請呢d人去可以令自己comfortable
佢可以comfort到自己 但係咪comfort到觀眾
又唔可以話大神自負 因為今集rm策劃差到咁佢都盡全力去擔心個份量
所以我對住大神依家嘅做法真係好矛盾
學鍾國話齋 佢最搞笑嘅時候就係發脾氣
佢發親脾氣都會有人同佢執手尾
好似嗰次去LA咁王鼻子一句話自己都去埋一份變左家庭旅行救左成個場面
其實佢嗰下發脾氣嘅 point 係想點?因為 loveline 人設呷醋而發脾氣?
世燦跟去LA好正常,世燦去,昭旻又話想去,就好似大哥哥帶細佬妹去旅行咁 (又或者做埋嘉賓,同埋佢兩個英文唔好咪想跟個英文好嘅人旅行),好似鍾國咁話齋,同佢去先怪,又俾人傳
王鼻嗰句家族旅行真係神救
佢係節目公開講
昭旻跟去會又俾人出征 仲要累埋鐘國
上次去鐘國屋企個集已經試過
依家剩返既懵鐘粉 全部都係宋粉
世贊俾智孝鬧痾屎果度, 世贊好勉強當智孝嘅 IC 係 gag 咁硬接左 , 開始尷尬傻笑果時都係王鼻靚救
今次痾屎都係王鼻子靚救
佢都唔知嬲乜講真 唔比人痾屎架咩 臭唔臭人地控制到架咩
睇綜藝最怕遇著咁嘅認真撚
其實係邊集想睇返
610 611 612呢三集係拆智孝金身嘅轉捩點黎
世贊同王鼻子個反應就真係好似撚化d認真撚咁
世贊:我係要臭呀 放屁先
王鼻子:智孝你講得啱 我覺得藝人應該要痾屎管理
TW Stadia
10 個月前
懵懵愈來愈會接梗了XD
果段時間智孝好積極培養 loverline
入戲太深 喺鍾國門口撳密碼嗰下鍾國真係o左
但其實呢個係有梗嘅,有節目效果。
證明其實佢肯比啲心、用下腦、度下梗,其實佢唔係做唔到,而係佢而家老娘唔想做、同你玩hea ,「你吹我唔漲」嘅態度
一開始鐘國都陪佢玩 仲叫佢老婆
點知利用到盡 個個星期出新聞稿吹
近日,有韓國網友發表了題目為《宋智孝如果有良心的話,就應該主動退出《Running Man》的帖子,之後引發熱議,目前已經突破20萬瀏覽量!

該博主寫道:有比宋智孝更厲害的花瓶嗎?宋智孝在節目中比任何人都受到照顧,但這幾年的各種角色定位還有與金鐘國的愛情線,都因本人沒能挽救而消失。

李光洙退出後她玩遊戲仍然看起來沒有激情,劉在石、金鐘國比任何人都忙,梁世燦、HAHA也在做很多綜藝節目,池石鎮也在做YouTube,全昭旻也在出演電視劇的同時,在節目中也沒有(露出)疲倦的表情。

接著,該博主還提到宋智孝一周的片酬+重播費加在一起的話,應該比1000萬韓幣(約台幣23萬)還要多,一個月就接近5000韓幣(約台幣119萬),如果用那些錢多花點佈景費或者再增加10名作家讓每個人都多拿500萬韓幣的話,節目真的會變更好。

之後該帖子在韓網迅速擴散,目前已經點擊率突破了20萬。對於宋智孝節目中的表現,網友也紛紛留言表示:「宋智孝真的是VIP啊!」、「整期都看到她在玩手機」、「為什麼別人都在努力,她卻在哪裡坐著?」、「薪水小偷!」等等。

不過也有人表示:「現在感覺《RM》成員們本身就沉浸在惰性中」、「比起《RM》、《認哥》、《我獨自生活》和《熊孩子》這些不是更嚴重嗎」、「突然說宋智孝呢?很可疑」、「以前宋智孝是Ace,成員們都努力奔跑。但隨著時間的流逝,宋智孝漸漸退居後面」等等。
其實好似唔少女人都係咁
其實應該放佢出嚟走下,成日跟係身邊比人感覺冇成長過,似害咗佢
其實佢唔係下車變成咁,係剪完頭髮俾全世話好柒,上哂韓網熱搜討論之後開始變得奇怪

可能嗰一下令佢心態唔平均,畢竟十幾年俾人讚開靚女,之後就係越嚟越奇怪,越嚟越自卑收埋自己,到變成依家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞