Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
佢果時唔肯打疫苗俾圈內好多人屌 , 之後先被迫作篇西藥敏感嘅故事搏同情 , 篇西藥敏感新聞有兩個版本 , 一個係小時候就發現對西藥敏感 , 另一個係2011年拍戲中途暈低 , 吊鹽水時發現對抗生素過敏
個人認為
係而家RunningMan 冇乜方向嘅時候
可以做返類似戰悚篇之類嘅累積幾集嘅獎勵/懲罰,
起碼可以確保左集數同大方向
係時候 納涼

睇馨仁點搞
其實將以前啲集數返炒下已經得
制作組真係放生緊智孝
智孝特輯zip 3000幾條cm
9成都係屌智孝
以前家族誕生、前幾年國鐘嘅龍年倶樂部都係鄉下地方
簡單變一變啲模式可以做個唔錯嘅flow
去鄉下玩料理可以好似以前咁比製作組 / 當地居民評分邊隊好食,做任務拎食材/工具,學習傳統韓食製作等等…
放生 ? 幫智孝 del cm ?
以前昭旻拎獎段片太多宋粉出征直接del片
今次理都唔理
智孝擺爛似乎已經接近臨界點
韓仔今次火力全開喺yt屌到依家
仲有佢前公司單野
依家靜曬 好似唔見再有新聞稿
但仍然有吹稿發放

宋智孝的排毒之旅'燦爛的笑容↑,2049收視同時區綜藝第一!

明明收視仲比上幾集低
大神心諗 : 今次仆街喇

Dex
納涼好似依家韓綜唔太興好多綜藝都冇拍納涼
諗起廢校嗰集真係好好笑
跳芭蕾舞個女鬼咬住光洙名牌
秀智同智孝做鬼嗰集都好睇
正常唔del片都閂留言

果然女人先治到女人
馨仁捉緊一盤好大嘅棋
仲未有心機開今集嚟睇
其實無想像中難睇 我一開都可以一次過睇哂
當然成個旅行design得好on9
但最後玩水在錫世贊

石鎮真係盡做
得閑睇下post發現師兄你都幾撚癲

成個post都係你癲狗式咁追擊宋智孝 40個cm一半都係你喺到單單打打
人哋話佢個嘴怪 你就話佢影親相專登嘟起個咀扮可愛
話佢個嘴應該係因為用藥減肥 你就話咁證明佢扮西藥敏感 重吹到啲PD 同你一樣都唔信佢真係敏感重專登剪剩條片嚟陰9宋
人哋俾埋新聞你你都重死頂娛樂圈啲解釋99%都係大話 總之關於宋嘅都有理無理你都要屌咗一餐先 乜鳩都假 得宋衰、其他人同你一樣唔妥宋先真

重要啲cm 大多都唔係屌緊宋嘅表現 而係穿鑿附會攻擊宋嘅人格 真係唔講以為宋對你做過啲咩喪盡天良嘅事令你要咁追擊佢

利申埋 非宋粉 覺得宋表現差到同其他人根本唔係同一水平 單純見到師兄你咁撚癲忍唔住笑咗出聲
難睇嘅原因係因為冇內容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞