Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
如果RM真係摺佐我會好可惜
RM係我韓綜第一部入坑,之後試過睇閒著,big picture, 無限挑戰,韓星來解密,boom boom 救地球,韓星地帶等,無一套睇得入腦,一係反應假、劇本味濃,一係就清談
無限挑戰應該唔會有你上面啲問題掛
4.30 就係個旅遊計劃開始

冇rm 好難想像今時今日其餘韓綜可以咁受歡迎
4.30 果日觀眾開場睇到變旅遊節目 , 熄機 , 忍到嘅睇到智孝話要瞓覺 , 又一啲人熄機 , 咁就拉低晒當日平均收視 , 最後捱到尾見智孝贏埋 , 嬲到以後都唔撚睇
唔記冠得無挑咩事,反正係睇唔入腦
係咪新加坡果條夜店裙
你係咪好後期先追
中後期無挑不斷有成員變動 冇記憶點都合理既
全盛期大型project一個接一個 每年都會期待幾時再搞
無挑我只鍾意睇追擊戰 , 同啲冷門行業體驗 , 其他果啲好少睇
咁搞落去我覺得係遲早嘅事
一係就真係好似其他節目換人開第二季不過應該都唔掂,實俾人屌
成員話去日本好過去光州嗰次
希望學閒著咁製作組洗牌, out走冗員試下先
我覺得要改版嘅話
嗰陣講咗要走一齊走
似係所有成員下車,搵另一批人開RM2 然後啲FANS唔GUR 拍咗幾集就收皮
然後叫返某啲成員嚟開全新節目
呢個走法同家族誕生一樣

家族誕生>家族誕生2>rm
家族誕生2 都唔關大神事 , 幾個月就收皮

果時申鳳善好似覺得自己好好笑咁
家族2同家族啲人完全唔同晒,都唔係個種味道,純粹睇自己啲偶像
咁咪同上面位c ching 講法一樣 開rm2所有成員下車
因為寫埋家族誕生2出黎 , 即係想轉人開 RM2 ?
舊人自己另開新綜 , 我覺得RM2 唔應該開囉
無大神已經唔洗玩
不如轉季播好過
改版首要智孝下車 光洙回歸 主pd換返寶弼
覺得改版嘅話鍾國可能唔會 join
我覺得真係會類似家族誕生到rm咁嘅情況
因為依家嘅問題係sbs冇踢人走(成員主動走唔計)嘅空間,一踢就似全部一齊走
咁踢又唔踢得,唔踢又遲早玩爛個招牌
不如痛定思痛,由制作組到成員直接換哂,請一批新人做running man 2可能有奇效
sbs肯定唔想放棄running man呢個招牌嘅
不過9成9會失敗收場,到時咪叫大神鐘國返嚟再開新節目
其實得返個名,本質已經唔同,所以咪直接收皮
改名做 sleeping man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞