Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
第三塊 , 都係側側膊伸腳指試板邊軟硬

發現你仲痴線過啲宋智孝死忠,一舉一動都留意住,你係咪一幀一幀咁睇runningman
有腦都知無可能啦,咪會睇多幾次研究下囉
光洙爆蛋咪又係出術
要個效果之嘛
企到咁樣吹得出金手就肉酸啲
不過宋出術都要維持金手都叫有誠意
宜家做節目連出術既力都無
佢本身唔係細既
但宜家著衫一定有加墊
應該係佢團隊想佢show身材
佢宜家著衫啲cutting加埋bra墊
搞到有時超大
光洙爆蛋果啲劇本黎,唔算cheat
個男乜水黎 咁親密既
人地就光明正大, 黑邊都唔會掂到, 直接咁跳
Search下霜花店,本身勁細架wo
佢有時著緊身衫,佢自己都挺胸挺到勁唔自然(上鐘國拍rm果集/因為天氣問題臨時改主題旅行變look果集(果集件衫心口仲要開窿)/最近fm跳solo 舞果件etc……)
自自然然咪算囉係都要搞到好怪
Btw,佢隆左胸定墊?
韓國方面幾年前已經覺得讓到出面然後話佢係Ace感覺唔太好
金手就算啦,唔會放focus落佢度;反而觀眾係鍾意睇臭手
未超瘦前應該 B-C cup 左右 , 而家應該得番 B , 但就野野推到 E 咁款 , 仲要硬掘掘 , 一啲美感都無

https://www.youtube.com/watch?v=eKJEC_89OYk
鄭亨敦俾大神突擊嗰下呆咗真係好經典
其實一直都臭脾氣 , 上次打嘉賓攪到嘉賓事後要去醫院 , 不過條新聞半日唔夠就 del 左
打到嘉賓入左醫院
咩事 未聽過
係去醫院睇醫生
睇片都見到cls
抱頭fing出去幾大力
仲要無經過訓練 幾易整傷條頸
宋粉成日話佢性格好
我睇左咁多集 最多以前做野認真過宜家
但佢同性格好真係扯唔上關係
個問題就係佢企到咁邊
一格行成5分鐘無哂效果
直頭可以話毀左節目組認真準備隻game
其實個陣睇,相比智孝咁玩
我更唔滿意製作組由佢咁樣作弊式玩法而唔阻止
播出黎點都睇得出係出術,第二咁樣揼時間又唔好睇
又唔係好似前期one chance 或者肥仔PD個種萬眾一心破關
要用到腦或者體力遊戲
真係由頭到尾睇佢出術到尾
除左想維持智孝金手設定外我諗唔到咩原因要咁做
不過果時有濾鏡,我當時都唔太覺有問題
但其實智孝,昭旻,世贊既存在係一個好勵志既組合黎
忙內組合:俾小朋友知道一開始俾人屌唔緊要,有料既遲早會俾人欣賞
智孝:有樣唔係大曬,一定要發掘自己既技能,如果唔係遲早會俾人發現無料到
智孝對腳搞乜嘢黑咗咁多
韓網running man dc係宋粉管理
所有負面post都會del
所以韓網d 人去哂其他地方留言
睇下yt 依家集集都反宋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞