Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
收視就黎跌破3 宋智孝不如趁未衰到貼地 光榮下車算啦
然後加多個有效果既新成員好過
不過咪撚煩啦
你同條黑粉無撚分別
唔洗扮哂中立比建議
依個post大把人批評都理性
係得你地幾條柒頭 又唔見你地自己開個post
咪叫你cap返邊句我話你盲撐盲粉囉 而家又話支持分家
咁係盲粉盲撐定支持分家
係得嘅話早就做咗啦
加新成員經歷咗幾耐先比人接受
7012 講咗幾耐
前期接受唔到新成員(somin,唔包括世燦)同 講7012 既基本上都係垃圾宋粉
世燦比人屌咗幾耐
世燦自己最清楚啦
你估新成員壓力唔大咩
話加就加
嗰邊無送粉手足同你圍爐咩,又借啲椅扮無野返黎R水吹,肉鳩酸
起碼唔洗每集被毒唯out啦
壓力大咪因為有一堆垃圾粉絲日日出征
有邊個節目可以比出演mc啞撚咗幾年都可以keep住一樣表現
節目組壓力唔大咩
今集竟然有光洙bgm
做宋粉有咩好處 意見唔同就屈人宋粉
睇running man睇到你咁 我都心酸
諗野試吓唔好咁二元
宋粉睇我出post講智孝衰野就話嬲啫 , 點解中立撚都嬲呢下好笑
尤其是而家收視率同好唔好睇已經唔成正比今集好睇但收視仲低過上星期集垃圾
透過個名召喚BGM回歸
記得你之前一直都係引戰狗 , 挑起完火頭就唔見人果隻 , 嚴格黎講你兩邊嘅人 都有去窒, 不過 overall 係偏向宋粉, 睇你見人講智孝衰野之後講野嬲爆爆就知
我係節目組直接cut哂咪算
而家cut完更加有理由 唔似毒撚食死貓
其實依個世界度度都有盲粉架啦
係咁在意 咁running man一早執咗啦
又唔見話當時鐘國唔洗下車 係盲粉功勞
無架喎 石鎮 世燦都唔比人屌得少 唔通又係盲粉屌咩
你係節目組先算啦, 當自己上帝咁
同埋掉返轉諗 依個世界無盲粉課金
running man撐唔撐得到而家
唔通真係靠人睇支那網就搵到食咩
今集幾多?
影佢個時 一係就瞓教 玩電話 發呆 再唔係
係就屌鳩人
上半3.1
下半3.2
cut乜撚個節目本土唔受歡迎,唔代表海外唔收得
度度都有盲粉你咁在意塔利班做乜 block柒佢咪得
如果鼻叔 世燦叫比人鬧得多 咁前幾年鬧somin既頻率我都唔知點形容
剩係美國賣個播放權已經唔洗蝕啦,仲未計全球播權,youtube 點擊,靠啲網上宋粉睇簡體老翻就死得啦
...
對宜家RM
算係咁啦
你你盲粉唔代表個個都係盲粉
智孝無效果咪cut哂佢
毒撚不嬲都係咁做
咁你都識講啦
實際個post有幾多個真係盲粉
係你就block咗我算啦
唔係個個都鐘意屌咁解姐 睇個節目 得閒先睇嘅心情
屌完無哂心情為咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞