Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
石鎮而家真係好好笑 , 好難唔搵佢

以前大神喺RM下下都要照顧住王鼻 , 而家王鼻完全可以自行發揮第二條線
feel 到世贊真係超級老尷

老女人1早放棄參與,係度訓覺,係寧願訓都好過人揀佢
所以佢1早就預左單拖唔交心出來,正擺爛既極致
希望sbs狠心d炒9佢啦,佢自己一定唔會下車
今次再炒,只炒佢一個既話,應該唔會好似當初炒兩個咁大反應
食飯打電話嗰度勁好笑
同埋好靚女
Dex幾有綜藝咁 同石三啲互動好好笑
王鼻喺屋入面係咁叫desu 好好笑
佢地真係份量流氓黎
食野嗰度咁多花款 仲打埋電話比昭旻佢地玩
成段食飯冇停過咁輸出
今集又俾人話似琴寶拉,但又扮聽唔到,死都唔接依個梗
可能講左a ni ya 但比人剪走呢
智孝個造型師勁垃圾,咁撚貴一集出場費俾啲咁野我睇

呢張真係有啲似
塊面夠期打針,但又西藥敏感,點算
或者昭旻真係睇好多綜藝節目
佢自己上屋塔房都係鐘國未接手
真係俾佢嚇一嚇
個頭自己紮都無咁衰
世熙幾靚,但反應有啲做作,如果可以自然啲就prefect
感覺皮膚分別唔大 , 係化妝同髮型出事 , 雖然而家無公司 , 但佢一向有所謂私人造型團隊 , 唔知又死左去邊 , 好似就咁搽 BB Cream 唔化妝就直接出鏡 , 當自己仲係10年前
香港人叫開袋 , 叫包嘅都係支那人
咁樣其他成員一定被人鬧到仆街死
特別係善良既昭旻
寧願佢哋完左個節目
隔一排再原班人馬開過個新
而家去到一個地步係睇智孝係呢個節目入面已經好尷尬咁,甚至比嘉賓更加局外人,好似呢期游泳池個part已經算係近期rm最好笑嘅部分但係佢可以近乎零存在感,跟住揀人個part瞓着咗,冇人揀佢嗰反應又唔知點解feel到認真冇所謂wfc多過搞笑做效果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞