Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
果陣睇冇追post 冇睇啲咩Fb Ig 留言
第一感覺幾好笑
我都想有pd可以制止下大神係咁帶劉line出黎
雖然套the zone製作得唔掂但起碼yuri都係新面孔+有綜藝感
依家劉line美珠同曹世鎬已經卡哂樽頸
不如等佢地自己出去磨練下好過 同時自己帶d新面孔
我覺得而你似有精神病多D喎 你明明已經走咗一次 仲問點解要走
講得好中 特別係呢句
「但因為佢唔夠聰明 所以只會不斷透露自己咁小家」

佢因為智商低 所以壞極有個譜
意思係搞唔到咩心思 表露無遺

Btw 曹世稿佢自己都睇唔起
平時唔出聲竟然答嗲話襯昭旻唔可惜
真係人品差 無得呃
嗰下真係要讚鼻叔
大神都黑緊面無心救
其他人尷樣
鼻叔救到仲要好笑
開頭睇都只係覺得佢接梗幾好笑又唔太似佢真嬲 完全唔比昭旻跟鐘國去既
停咗成兩年 想問下大神點樣落智孝面 haha點樣唔so佢 鐘國又點講佢 其他成員同宋依家關係點
嗰陣試圖同kjk搞loveline嘛, 不過kjk唔想
我覺得loveline失敗之後先係迷失期
我自己係國鐘fans
覺得佢呢集真心嬲左
尤其係太陽眼鏡呢下
其實自從宋粉不斷係kjk76度留言,都講緊1-2年前嘅事
鐘國係ig 冇咁活躍(有段時間直情停更),
而且係RM同智孝都明顯疏遠咗
戇鳩仔
痾屎管理
上次去拳王屋企睇到我有啲尷 搞到呢期都冇睇,俾你講到有啲想睇
我記得前排大神唔係有個project話提攜多啲新綜藝人嘅咩?點解好似冇咗影
我覺得可以做多啲,請多啲唔同人嚟,唔洗嚟嚟去去都係幾個劉line
戰慄同igo好好睇依家有時冇嘢做都會拎嚟睇
winter嚟㗎
karina係金髮嗰個
今期唔理好唔好睇 有睇開rm都要睇
見證智孝金身被破
呢條片真係好撚明顯,一個退出咗嘅成員就即刻打俾佢有講有笑,一個仲係節目嘅成員就唔想打
似係打左冇人接多啲 佢果毎位有明顯剪接過
隔離正常 post 有人推左上黎 , 攪到入錯 post , 好撚麻煩
-----------
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞