Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想撚狗係唔會 block 隻狗嘅
不過喺連登個依D道理 我又真係多舊魚
我係節目組直接cut哂咪算
而家cut完更加有理由 唔似毒撚食死貓
其實依個世界度度都有盲粉架啦
係咁在意 咁running man一早執咗啦
又唔見話當時鐘國唔洗下車 係盲粉功勞
無架喎 石鎮 世燦都唔比人屌得少 唔通又係盲粉屌咩
cut乜撚個節目本土唔受歡迎,唔代表海外唔收得
度度都有盲粉你咁在意塔利班做乜 block柒佢咪得
如果鼻叔 世燦叫比人鬧得多 咁前幾年鬧somin既頻率我都唔知點形容
智孝無效果咪cut哂佢
毒撚不嬲都係咁做
咁你都識講啦
實際個post有幾多個真係盲粉
係你就block咗我算啦
唔係個個都鐘意屌咁解姐 睇個節目 得閒先睇嘅心情
屌完無哂心情為咩
不過喺連登講依D道理 我又真係多舊魚
扮可憐搏同情咁柒架你
sor我以為你講緊cut曬成個節目
我前幾個post已經講緊ching係連登池山貓
你如果覺得哩邊討論風氣唔適合自己,咪搵個適合自己既地方,其實宜家rm都仲好好笑,唔同塔利班嗌交都可以有好多嘢講

一人少句啦
其實係咪可以理解成上集嚇走咗一批人?
good point

嚟咗香港
對腳

瘦哂

有紋身

冇追Po
完全唔知佢會嚟
上面係咪有巴打要斬佢
今集真係好睇
個個人都交晒貨 除左宋之外
佢地唔尷尬
我地睇到尷尬
CUT哂 之後宋粉出征
「PD Wife / Somin Out」
最初果時 大陸人仲未察覺智孝真面目
有班人甚至用韓文扮韓國人出征SBS
個下好驚喜 好耐無聽過
在石光洙真係其中一組最佳綜藝partner
係人都知佢係黑粉
但呢個post係容得下黑粉㗎
係容不下「利申:唔係宋粉」
佢今集個頭個我係以為又剪咗頭髮
完全係去返當年剪衰個頭嘅情況
不過睇完呢張香港造型照 原來係無set頭
我淨係記得你好燥底
哈哈應該廢事再尷尬 , 專登搵次直播打電話俾智孝 , 當請左佢上節目
乜人都窒下果啲撚屌黎, 連佢喺宋粉區講野都無人應佢果種犯眾憎柒頭黎
佢只係尚書大人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞