Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
黑左好耐啦, 而家上 RM 機乎唔會著短褲
韓版
冷麵版
[RM]歷代級獎品”黃金硬幣”競賽…官方”金手”宋智孝毫無保留地發揮潛力!

在《Running Man》中,將進行歷代級獎品的比賽。
18日播出的SBS綜藝節目《Running Man》將公開成員們好運的一天。

最近進行的錄製於上月28日進行。當天的比賽按照日期以“幸運的29日”進行。成員們在比賽中對選擇福不福的數字進行合算,最終要生成數字“2”或“9”。成員們在歷代級獎品“黃金硬幣”登場後,表現出了想要獲得商品的意志。

《Running Man》的官方“金手”宋智孝毫無保留地發揮了金手的潛力。她通過抽籤隊伍從開場開始就很容易地完成了一個數字,還用撲克臉進行了欺騙成員的作戰,試圖扭轉局面。

而“能力者”金鐘國說:“在綜藝節目中,人們一般不會選這個數字。”從一開始就堅持數字4,“想活就死,想死就活!”展現了顫抖的意志。

相反,一位成員像“飛蛾”一樣只專注於獲得數字,表現出了瞄準最後一擊的樣子。

另外,當天必須在“2”或“9”中匹配自己的數字,並提高概率,以便最終選出那個數字。對此,成員們為了提高自己的概率,還飛身在麵粉地裡。

金手ace
今集智孝吹稿內容 ?
世熙真係收到大神一開波嘅教誨講野好大聲
世贊次次講d私底下野都勁敏感
但佢又會有時講人私底下野
Dex真係完全唔似綜藝新手 好勁
鐘國個partner愈睇愈靚
呢3個嘉賓都好好表現
隻腳特別黑 但個上身又好白
Btw講美黑諗起死神來了
如果唔係知道世熙91年佢同鍾國條故事線都幾有feel
我覺得世熙之後應該會黎多次佢好用心做綜藝
世贊同王鼻子話要昭旻比人背叛嗰陣見到佢仲問緊大神野
懵鐘依家尷尬到咁劉在石仲提
劉可唔可以咪再搞loveline
包括梁全 閒著個邊都係 真係好夾硬好老套
當初對周一都完全冇興趣
其實幾襯
世熙好靚女
竟然係玩黃鴨
15年
明星差15歲都ok
熊孩個朴修弘老婆細佢23歲
唔得都仲有世熙大家姐
智孝答乜都係阿尼亞左先 係咪變左口頭禪
大神唔知搞乜咁執著懵鐘條線
大神冇玩好耐 唔知係咪見懵鍾係唯一可以令佢冇咁擺爛所以拎返黎玩
睇到係到諗隻鴨係咪下一站去韓國
原來上年去完
點解會諗到個咁嘅game
犧牲金鍾國幫智孝拎分量同話題掛
昭旻真係太討好型人格 大神同王鼻子都好d
世贊同haha成日撚佢佢都咁開心又唔care
為甚麼這麼不懂我的心
石三 對不起
經過13年在石進化成翼龍
想搵集叫佢哋去睇牙醫
想仔細研究口腔構造
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞