Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
同埋呢期節目組算唔錯,起碼啲遊戲算係連繫到個主題,泳池推人同食飯嗰度成員嘉賓都識做效果
人地嚴正花肯努力養生 , 5x歲都仲演緊人地個女 , 個老母都只係大佢6年 , 收視仲好高
今期成個製作組醒神返
更加懷疑上集係咪專登
基本上依家揀成員環節,同公開處決宋智孝差唔多,鄧佢尷尬
係都唔奇,俾我係馨仁直程智孝同工作人員食飯嗰啲都剪埋佢,咁樣剪成個feel好尷尬
好明顯
一入泳池嗰part haha同鐘國笑somin頂帽 智孝一路有講野但冇人理佢
揀人嗰part我覺得佢都知依家自己同其他成員嘅關係有幾尷尬
好似haha都識打電話俾somin做效果,所以好多野可以做
林智妍黑暗榮耀做得好自然,嗰種癲、惡都收放自如,睇埋佢本人啲訪問就知完全係兩個人嚟
劇入面佢又真係演一個50歲師奶
佢一插嘴 鐘國就拍下昭旻個頭話無事
同埋今集智孝揀人嗰陣直接瞓其實幾唔尊重個節目囉,上集仲勉強可以兜話你係嗰個旅遊嘅主人想點就點,咁今集呢?
拍緊野嗰陣直接瞓覺乜野都唔理???
佢依家狀態演人地阿媽應該適合
個樣仲老過實際年齡
所以真係唔好飲咁多酒
一向都無尊重過架啦
佢飲酒用嚟𠺘口姐有咩問題
我覺得最起碼唔好瞓先囉
可能有人話「層層疊個期如果放係今日 實比人屌到仆街 做緊挑戰嗰陣都可以瞓」
但有好大嘅唔同係,嗰次宋瞓著嗰個位係原本任務要求嘅24個積木攞完,製作組side bet要成員攞多5個 ,之後其他人出返嚟嗰陣先發現佢係上面瞓著咗,嗰陣其實唔係拍野時間嚟,休息時間想點瞓都得啦
有名場面已經夠
希望再請佢做嘉賓
不嬲都0尊
國鍾依家對智孝同昭旻根本完全唔同態度
同昭旻就狂笑勁開心
中間食飯嗰度已經勁明顯智孝游離喺成員個圈子外面
一對一冇必要都費事理佢 嘉賓個積極程度遠高於佢
黎緊去韓國 想問下Haha 同 KJK 間燒肉店執左未🙏🏻
同昭旻一隊鐘國好開心
成集狀態都好好
每集一推 宋智孝快撚啲下車
國鍾真係幾受女歡迎
世熙見到國鍾行去佢間屋幾開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞