Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇左幾次

昭旻入場, 鍾國話佢頂帽戴到突起幾舊野, 好似魔術師收埋左野咁
智孝未 get 到玩乜就急忙搭咀話昭旻戴帽戴得古怪 (明明只係正常咁戴) , 仲叫佢不如唔好戴 (在場無人理佢)
之後鍾國想捉白鴿而摸昭旻個頭果刻智孝先知鍾國笑緊昭旻頂帽戴好似魔術師
女嘉賓除完鐘國褲之後佢走去打鐘國patpat又係勁正
第六感同地球娛樂室啲人都有呢個特點
瘋狂拋梗 咩梗都接所以好多火花
智孝成日諗嘢諗得太慢,之前話大神似黑暗榮耀嗰位loop耐先get到
智孝唔知係咪上集比人訓導完 今集有稍微活躍小小
但只係由隱形到郁幾下 都係完全唔合格
其實見到成員已經盡量比反應佢 好似最尾在石咁 奈何真係零chemistry
個問題係第一佢唔努力 第二就算佢依家想努力都太遲 佢係完全唔適合依家嘅rm
只會重覆人地講嘅嘢 唔識做效果唔會開話題唔識搭嘴 係真係冇綜藝能力
加上私下好封閉自己同其他成員建立唔到感情去contribute到個節目
已經冇能力仲要唔敬業 係鏡頭前經常玩手機同訓覺
同埋觀眾係feel到成員間個種尷尬 同佢有幾格格不入 好影響harmony
哈哈同佢同隊 完全冇講嘢 哈哈淨係撩somin
其實智孝自己唔覺得柒咩搞成咁就自己有尊嚴啲主動下車好過比全世界見到自己有幾核突
咁樣大家都仲記得全盛時期嘅佢
本來見佢柒咗咁耐都念在元祖成員冇功都有勞廢是出聲 但睇完依幾集覺得佢真係應該要走
已經去到影響埋其他成員 睇到好尷尬
Btw我覺得上集制作組係故意 因為冇得直接炒佢但又頂佢唔順 咁就比全世界知佢有幾爛 等輿論逼佢改善或下車
宋最明顯係啲膠原蛋白流失哂,塊面變得唔流暢光滑,飲酒
上集咁悶
應該cut左佢將今集剩低既part加落去先岩
起碼一啖砂糖一啖屎
好過食足成集屎
係拍落個浮台度啫

唔係講女嘉賓,講緊dex呢幕之後大約十零秒後既鏡頭起勢拍鐘國patpat
你有冇睇曬成集,再之後個shot 影住dex拍鍾國pat pat ,鐘國仲有問邊個整佢
Dex有份既然出生就環遊世界2都岩岩開播
有興趣可以睇下
以為女嘉賓都有拍, 第一次睇果個位有好大聲啪一聲
呢個真 唔執口水尾嘅時候就凈係識阿尼亞或者ya 再唔係就發嬲
不過今集終於識同大神跳舞 算係近期最好嘅反應
但係全妹搞緊gag嗰時佢又發嬲叫人安靜真係唔知想點 自己唔做嘢又唔比人做嘢
大神開到聲講埋智孝係入面瞓緊覺邊個仲想入去
林智妍嘅welcome 2 life都幾好睇 同rain做
之後因為咁而睇到人間中毒
絲打呢個summary好到point
結論係下車啦
個樣仲殘過王鼻
地娛班人真係咩都up
仲要成日互相補刀
今集安狗狗同羅奴補刀泳知
智孝問題係佢up都唔up
你鳩up起碼可以搏大神 haha 王鼻幫
下下等人救點玩
昭旻出咗個post寫勁多字
琴日宋粉仲話嘉賓ig提到智孝照顧嘉賓
結果有人翻譯左嘉賓ig係讚昭旻
提都冇提過智孝
宋粉仲癲過鏡粉 真係搏人唔識韓文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞