Running Man 討論區 (67)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好似key圖 key落去咁
佢人品真係好差
呢段要大神安撫發脾氣既巨嬰
宋踢跌嗰啲保齡球樽係池石鎮執番
後面除左haha吐糟佢似醉漢
佢哋成員係黑哂面

工作人員咁辛苦諗game, dem game
宋咁高人工少少事就發咁大脾氣
唔好講咩想做不良
零效果 講粗口 掉野 極度唔尊重同缺德
呢集應該係大神鄭重叫佢唔好飲咁多酒之後一集
呢個真係經典之一
果時睇到屌老母佢,果期佢keep住差,無正常過,果期開始想佢下車
智孝人品差
又拍三級片又同黑社會大佬拍拖人品肯定差到仆街
睇佢個衰樣肯定仲有吸埋毒 死道友會有咩人品
咩不良智孝根本唔係做效果係佢本性
點解呢一排冇人屌宋智孝啲造型師嘅
佢節目內外某啲造型都幾災難級下
雖然好似話換左造型師換左風格
但覺得唔襯佢
你講到咁盡, 一陣宋粉出征就仆街
我話你地知 由RM一開始我已經知宋智孝係一個仆街冚家剷黎
人品差到極點
以前就淨係識利用gary做loveline效果 用完就扔埋一邊
而家鐘國唔so佢就黑口黑面
咩不良智孝根本係佢本性扮晒做效果 光洙以前成日比佢打私底下根本唔妥宋智孝好耐
以前下下要班成員讓佢贏 咩彩都佢拎晒
班元老成員應該都忍左佢好耐 而家班成員唔理宋智孝根本抵撚死
我夠膽講以前係佢走唔係lizzy走RM會好睇十倍
應該無換到, 上次去吉隆坡 , 團隊合照都仲係以往果幾條女
雖然知你反串緊 但又講得幾岩
又一開始已經憎到宋智孝仆街
佢唔係食正唯一女成員條水收左皮好耐啦
又無口才又無綜藝感
下下要成員幫佢做效果
搵我老母拍都得啦
見到個嘉賓幾好笑 去左睇佢套 血之遊戲2
好撚好睇 終於明點解條友咁紅
呢round 全部都知應該唔背叛
佢就自己坐低 仲要發真火
就係呢round 搞到食之後果集屎
其實睇返佢啲廣告造型照就知佢班Cody唔係差到咁
大神拍The Zone都孭埋rm個袋
都係,自膠
Btw佢離開左CJ後,前幾個經理人公司都拎唔到咩sponsor
所以16年打後啲服飾打扮水準斷層式下降
其實CJ前服飾都唔差,同CJ完約之後簽新約就開始條件多多,例如CJ 之後簽my company 要簽埋佢細佬,點知佢細佬谷唔起就要求提早完約,當時宋粉出征屌間野接太多支那工作俾智孝
睇相佢私服好睇過上節目
上rm除左開場果下
之後多數都換隊服
我諗佢是鳩旦就算
佢俾人話完似大媽 之後開場都有打扮下
不過都係唔好睇
呢樣似係保養問題
如果佢keep得好
就算好似國鐘咁次次都係著件淨色tee配條短褲仔
應該都無乜人話佢
建議都睇埋血之遊戲1
我就係由個陣識dex
血之遊戲2都好好睇,可惜已經完咗
希望仲會開3
會睇 遲下睇埋頂樓 時光旅店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞