[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#107

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
唔驚自爆冇保
諗住砌部機玩D4, 想買隻27吋2K 144 Mon $3000樓下,有冇咩推介
OLED應該好d掛
接近6折,點都抵過買行
但呢個型號唔係太掂 比較雞
其實24吋係咪1080好啲,見無乜2K 同2K 嘅24吋
點會24吋2k唔差
但因為外國地方大,通常放大mon,所以細mon市場細
第一次係京都買 mon 已經奶野,開左機得全白色、全藍色、全紅色同全綠色畫面,而家攪緊退貨
我想擺一個27 一個24,27要嚟打ps5可能買4 K, 個24 就要嚟做文書同執下相之類如果兩個都27會有少少迫除咗AOC 之外仲有無多一兩款平平地嘅推介
Giga ???
文書就求奇低藍光 2k75hz
買咗邊部
咁留返budget 轟4K mon24吋就求其算
舊款4k mon,2000左右嗰啲,剩係攞黎睇片係咪已經夠做?
C2 點開HDR?.? PS5 話唔support
玩D4 又係開唔到
唔該哂先
想問大家買4k mon 用2k 係唔係差過2k native

我依家用緊lg 27gp800b,見到 miniled 27m2V 有d心動,但係又驚我 4070ti 推唔到 4k +>120fps 嘅遊戲,就係諗緊買4k mon玩2k 好唔好
你要求低咪夠做
百萬元micro led tv又係睇片
幾千蚊lcd mon又係睇片
4070ti較低d畫質應該上到120fps
Samsung g70b 32
有無試過 factory reset 個 mon ? 之前見過京東有客留言話收到某款 mon 開機得彩虹畫面,佢問 CS 教佢 reset 就 ok。
4000蚊去京東買3隻2k 170Hz都買到了
一早fix晒
24” 2k得京東方panel, 啲色屎好多,買就買27
京東買穩唔穩陣?
最好揀有得直送/官方集運嗰啲model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞