[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#107

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
冇MLA要買就買G3
G3最細都55吋 又要換枱了
但去到55吋又可以揀4k QD-OLED
你老母就total loss, 唔識就咪撚喺度造謠,爆mon有保險有得賠,amazon有得claim運費,你唔識就收一收皮,唔好四圍鳩噏,小學生都唔會好似你咁,老豆老母冇教你?

自己去睇清楚啲policy好難?文盲?
最後買左27GP95R 搭左張960 如果HDR + 120hz 會勁矇🙈因為之前一路都係用1080p 所以個效果好明顯等換埋張display
如果佢啲色水真係唔啱心水 係咪可以自己再cal
小雪人即係?
Ching 邊到買5999人仔有g8?
我睇淘寶同jd都係6999
請問下大家LG UltraGear 27GQ50F 評價如何?
今日上fb見到有折$999
主要嚟玩ps5同睇戲
55吋飯廳用啦下
我淘仔買左,大陸唔叫oled g8, 要搵型號:s34bg850sc
淘就6099,
jd 要搵s34bg852sc, 唔知依家幾錢, 因為我jd 比唔到錢
明白
想問下個Mon 收到未?
我自己1516緊g7 or g8
巴打你點睇兩個Mon?
想問下大家主要用黎執相,27吋4K,$4000樓下,有咩選擇?
無睇g7 因為16:9
我自己用緊3070/vg289q 玩4k 頂唔到
想轉 21:9 就睇中g8 oled
換卡啦
4k落1440p頂得順咩
頂到既,唔想換卡住,玩多幾年成部機連卡換
識玩icc檔實得架
不過唔知hdr有冇救
Fullscreen mode apply唔到的,只能硬件較準,冇Fullscreen = 冇HDR
低階VA MON唔睇好
軟件校正好多限制
有冇留意DWMLUT
想問下如果想買mon去加拿大用,JD同天貓係咪冇辦法運過去?
有international shipping, 自己去試下買唔買到,京東應該會穩陣啲,但你預500+ HKD shipping
一陣玩玩下俾人當cheat ban埋ac
要運去集運之後再運去加拿大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞