LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(43) | 消費券攻略喺頭post

999 回覆
8 Like 20 Dislike
rog scope2 96
公司blocked USB…
拎原有keyboard 個usb 位插r3
喺銀行做?
wooting 60he module 好似幾正
9月頭起秋葉原買咗個有線嘅

佢show 出黎得日語配列, 要問店員先有, 有個店員心口個配有大陸國旗, 用普通話問佢, 都搵咗幾耐先搵到

2000fun,cherry mx3.0s silent red,$569,仲送埋另購手托
幾抵,手感唔錯幾creamy,除左一兩個制有彈黃聲
Last moment 訂左Zoom 75 KLE
Bic camera會唔會有?
一般都係上bic / yodobashi個網search你要o既型號
再睇你去o既分店有冇貨
有貨就send email留貨, 無貨但其他分店有貨就send email叫佢地調貨
我係起秋葉原bic cam 買
之前一路都用開ducky同filco青軸 興起買咗隻lily58玩吓split keyboard 軸買咗boba u4t
唔同layout都事小 依家轉咗tactile軸聽返青軸覺得好難聽

另外想請教吓點樣可以整到啲聲thocky啲
依家係碳纖plate同埋普通3d print嘅膠殼 如果換金屬殼+金屬plate啲聲係咪會實啲沉啲?
Jris 有冇人試過?
有無Realforce R3用家講下用無線大概幾耐要換一次電?
大陸細廠啲QC都意外地唔錯
又LCD 又觸控,以為一定會出事
唔會 你要"thocky" 最好用返膠殼膠板

最佳例子 HHKB

想問邊到有得單買白色spacebar keycap
leopold都唔係熱拔插
leopold出噂keyboard顏色愈出愈柒
有冇巴打知未來有冇新一版色
之前聽過已經再冇純黑色keyboard, 點都two tone
想知點解咁多負嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞