LIHKG機械鍵盤及電容軸集中討論區(43) | 消費券攻略喺頭post

999 回覆
8 Like 20 Dislike
gateron pro milky 前日開始用,又順、又好聲、又平
要睇下邊隻 佢會話supportQMK/VIA
New M同Mini M係新Tooling
EnduraPro/UltraClassic係5576-C01改(C01係M13改)
得Classic係同blue badge一脈(計埋PC122就同Type-IV M122一脈)

Back plate薄咗點都會對聲有少少影響,但係個殼厚咗勉強救得返。QC差主要表現喺印sublegends上,揀JP ISO隻隻字都唔同高低,求其揀相連3-4粒都可以明顯misalign

幾靚等九月收貨
有冇tg 傾??
Tg:baodaiyan123
新手想問揀咗想買青軸,應該揀key cap 先?
冇頭冇尾好難答你喎
你買隻60%之後再買numpad咪變返同tkl差唔多size
覺唔覺有少少反智
有時打機先拎開個numpad
btw已買
有冇87鍵3模唔重嘅hotswap keyboard推薦
有冇紅軸 rgb 倉頡碼 既 keyboard 推薦
我隻Leopold fc750rbt 想換key cap 想問換邊隻profile 好 定要換番原廠
諗住買隻Wooting Two HE 想問下Wooting 60HE 除左SIZE之外仲有無D咩係唔同
如果係呢到問淘寶keycap會唔會比人屌
上面就有人買
同埋想問下有買過既巴打係揀EMS定UPS,我唔急用諗住揀EMS平D 但係係咪真係要寄成個月先到
想買osume key 嘅keycap
幾鐘意佢啲淡色

有冇手足識啲同佢同style 嘅keycap
搵咗幾個月keycap 好似都唔係市場搵到依種
“Subtle + minimalist 可愛風”
但非佢不買又好又俾佢撳住嚟搶嘅感啊
問啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞