[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#103 還是覺得C2 42好

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
Acer, ASUS 27吋2K OLED出未啊
SPEC都未有
https://www.displayspecifications.com/en/model/9c44313e
呢隻?acer賣8k人仔 港紙隨時又成皮 見佢咁定價x32fp
咁都幾貴 仲要sdr brightness得150 LG有200
唯有再等埋ACER
想請教下,我用LG C2做Mon

有啲game 入game 會自動轉做HDR Mode(右上角會彈HDR三隻字同logo出嚟)
有啲game 就要手動係windows 開先得
係window setting 問題定電視setting?
game問題
目前有冇27-28吋既4K oled打機mon
最後揀mag281urf加個creative stage soundbar有冇問題

張檯得60cm
買咗呢塊板就加到85cm
睇C2舒服哂
間房有位既可以考慮下
我覺得呢啲板仲好過keyboard tray
keyboard tray方便收埋 省位
有無keywordsthanks bro

呢塊版好在可以摺埋

GOKEI デスクエクステンダー デスクアームレスト デスク 拡張 延長板 キーボード アーム 机 延長 エクステンション 横幅 奥行 拡張 肘置き台 デスク取付 肘掛け デスクワーク コンピューター マウス パソコン 腕 手首 マウスパッド (幅25cm長さ75cm ブラック)
日馬買 要轉運
計埋運費都好甘下
大家點睇m32uc? 房細用32‘’ 會唔會睇得好辛苦?
請教下 想買個27/28吋4k mon 主要睇片同文書用 唔打機 筆直5-6k
有無推介
想問下邊到有dell底座買,我個u4919dw個底座無左,想買返
有無人C2用緊dp轉hdmi 2.1 線

係淘寶買左條兩舊幾水既線

平時用RGB 12BIT 4K120都無事

但一打機就狂閃,閃到無辦法玩

求推薦
綠聯adapter + HDMI2.1線
大家點睇m32uc?
3440*1440想upgrade到3840*1600
想問下如果要100hz以上&type c有咩推介
cap 張相上淘佬 search, 大把
請問想平平地買隻25吋4k mon
有冇咩推薦?
想打aoe
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞