[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#103 還是覺得C2 42好

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
咁麻煩 有小小驚添
保養真係唔肯定係咪直接轉到
但其實計埋運費都平香港差不多800蚊
想知有冇邊間舖可以親身睇吓m2v嘅畫面?
年頭嗰時荃豐中心有得睇27M2V
不過唔知而家仲有冇
我睇完最後買咗32M2V
你用的32m2v有冇試過有冇g sync?
寫就係未驗證為g sync,但可以開
未開之前係144hz , 開咗打機變鎖138hz
想問下白色 2K mon係唔係得MSI G274QRFW 同AOC AG275QXR?
兩隻比較之下係唔係AOC 多左個HDR?
邊度有得睇下G8 OLED/AW3423DWF實物
想買個24" 打機mon,下面呢兩款有冇人用過
Gigabyte G24F
Innocn 25G1G
喺西洋菜南街 豐澤見過OLED G8
搬屋發覺唔見左電腦mon 條電源線
請問香港邊度有得買返?
Asus mon 連變壓器
Thx
睇last of us段demo好正
20bit色原來有咁誇張嘅動態範圍
https://www.youtube.com/watch?v=wfipflFJR-4
d光位靚到
thx ching 留意咗 g8 oled 一排
想請教下21:9 ultrawide mon 下面幾款有冇話邊款特別好? 主要用黎打機 打cyberpunk/witcher個D

Dell Alienware AW3423DW
LG 34GP950G-B
Samsung G8 OLED

另外想問下呢D 21:9 2K MON想開高畫質使唔使上4090? 定4080都夠做
ok thx,行開去睇下先
買左G8 oled 畫面幾震撼 係驚***廢保養
AW3423DW/G8 OLED有175HZ
最好4090啦
如果有budget 我唔會揀LG 34GP950G-B
行貨既話G8 OLED 平過 AW3423DW
之前呢度有巴打係咪講過4K mon出2K係咪會濛咗
有無啲comparison 有得睇
類似你1080p mon開720p咁
西洋菜南間間豐澤係好細間嗰間?
行過唔覺有
百老匯得G9
可能記錯
係Physical Fitness樓下個間
地庫來
我早2日去黃金睇完買完 本來想買msi MPG321UR-QD,點知最後買左32m2v 好正
惠豐嗰間?就係嗰間行過冇
細間嗰間都應該冇所以冇行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞