澳洲移民 你問我答 (30)

1001 回覆
40 Like 1 Dislike
Voice input完全無問題平時voice to text幾乎唔會錯
佢個skills description 係extended speaking 拉低晒分,連一半都無唔知係邊份卷嚟
我都用左佢嗰個
依家IT人..唔讀書的話移唔移民到去澳洲呀??
我好似見北領地好似可以海外申請試下..但好似好遠好少工作咁...
唔知其它地區如何呢?
報啦
之後再考高分可以係eoi 改
same ching
ANMAC既問題可唔可以問你?
你想問咩?
依家IT人..唔讀書的話移唔移民到去澳洲呀??
有機會既。

唔知其它地區如何呢?
VIC/NSW 睇睇?
1 呢份文件係真
2 On-hand 唔一定所有都係近排既invitation既申請
3 Planning level係計number of visa issued, so yes.
你申請學校既時候可以package兩個課程一齊申請,正常情況下。
唔清楚。
因為我一開始報 淨係報左cert3 所以淨係出左cert3 既coe俾我
咁係咪代表申請cert4 又要重新搞過 咩身體檢查阿個啲?
Lm
75+5 今年一月二月分別有vic 同qld 既pre invite
聽過有人70+15 有sa pre invite
code 狗
由我巴,想問188Business innovation and investment (Provisional) visa en 唔entitle to Medicare ?
Hi 由我巴,如果我7月開學,個學生500簽證批左嘅話可能5月就去定settle。 想問下個簽證批左之後,我去到未開學可唔可以搵定PT開始做嘅?thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞