自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
樓主要打返一次出黎等於再經歷多次
希望傷心嘅事可以隨住文字消逝
放低唔開心嘅回憶

本身同自己講寫完唔可以再睇
但我每日都睇一次
幾時會出完?
好想留返一次過睇到結局

未知架,我諗後日應該會出完
想問下樓主打個陣 心有無痛?

睇見都好心痛

我試過打到喊

樓主 雖然唔知而家呢一刻既你 放低未
但係 都想同你講句 加油
你最尾一定會遇到個識愛惜你既人

多謝你 將咁多既故事打出黎
勾起好多人 最心酸既回憶

多謝你呀
有咁多人睇我寫既野我都好開心
由於開頭追到而家 呢一個係最心up既故
又係寫得最真實嗰個 可能樓主自己角色代入左kate

呢個應該係11個故入面最sad果個

最SAD......

搞到好似大家將追故嘅快樂建築喺絲打嘅痛苦身上
lm

睇見都好心痛

我試過打到喊

多謝你呀

無經歷過既人 絕對寫唔出咁痛既文字
攬攬絲打
絲打唔好喊,我地支持你。
追左4個post我估呢個係最後亦都係屬於你嘅故事,要move on 呀,出完文就要放低件事啦。
佢沖完涼出黎,嗌咗聲好凍就打開咗個衣櫃摷衫。

我望住佢個側面,其實佢真係幾正。

上身少少橫,有勻稱既肌肉,唔會太大隻,小腿又因為做開運動所以有返適當既肌肉同粗度。根本佢全身完全無一忽係毒,除咗佢副眼鏡之外。

「著hoodie好定著裇衫好?」佢左手拎住件藍色hoodie,右手係一件珅士領既裇衫。

「裇衫囉,你成日都著hoodie架啦 。」佢成個衣櫃都係hoodie,其實我好少見佢著其他衫。

之後佢就放返件hoodie入衣櫃,穿起件裇衫、扣鈕。

「點呀,我係咪好靚仔?」

「食屎啦你。」

我地沿宿舍下面既斜路行落地鐵站,當時大概係八點幾鐘。

可能因為sem break既關係,好多人都返咗屋企,所以呢條行人路得小貓三四隻。

佢行行下突然攬住我膊頭,然後錫咗我一下。

之後若無其事咁繼續行。

我想伸手去拖住佢,但係我又無呢個勇氣,最尾都係放棄咗。

雖然我地好似做哂情侶做過既事咁,但係呢段關係永遠都好似浮唔到上水面咁,我只係活係一個得我同佢既世界,去到出面我地既關係就只係朋友。

因為佢一次都無係條街到拖過我。

shitty
lm
由於開頭追到而家 呢一個係最心up既故
又係寫得最真實嗰個 可能樓主自己角色代入左kate

呢個應該係11個故入面最sad果個

最SAD......

搞到好似大家將追故嘅快樂建築喺絲打嘅痛苦身上

又唔係既,我寫得出黎都想分享俾大家睇

睇見都好心痛

我試過打到喊

多謝你呀

無經歷過既人 絕對寫唔出咁痛既文字

正解
攬攬絲打

多謝你呀
唔想個post咁快完
因為覺得樓主既故事都係sad ending
我會好唔捨得故事既每一位主角
好唔捨得樓主
絲打唔好喊,我地支持你。
追左4個post我估呢個係最後亦都係屬於你嘅故事,要move on 呀,出完文就要放低件事啦。

真係好多謝您地
而家無喊啦
我都做過仆街仔,呢排成日諗起以前啲嘢,再睇埋咁多個故,好似懺悔咁
lm
樓主加油
留各
唔想個post咁快完
因為覺得樓主既故事都係sad ending
我會好唔捨得故事既每一位主角
好唔捨得樓主

多謝你支持
遲下有時間再開過post
我都做過仆街仔,呢排成日諗起以前啲嘢,再睇埋咁多個故,好似懺悔咁

識得懺悔咪好囉
樓主加油

多謝你

識得懺悔咪好囉

遲呢

anyways, 加油

識得懺悔咪好囉

遲呢

anyways, 加油

好過有啲人永遠都唔會後悔
多謝你支持
我都遇過阿信 到依加都未放得低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞