自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
睇到起雞皮
支持絲打

多謝你
樓主快啲狠心啲離開阿信啦
睇到好心痛

Post 1追到而家
終於忍唔住留個言

多謝支持
後記再講
下講到咁仲比佢啪?傻撚左咩
你話你想見下佢食下飯就過得去姐

kate戇鳩呀嘛
睇到食煙真係好撚sad
雖然我之前唔係為左女,而係壓力而食第一枝煙,仲維持左3個月識到女朋友先停左
但見住自己成為自己最憎恨既果一種人,果種無力感真係無法形容

係,真係好憎自己
睇到食煙真係好撚sad
雖然我之前唔係為左女,而係壓力而食第一枝煙,仲維持左3個月識到女朋友先停左

係,真係好憎自己

依家戒左煙未?
呢排屋企有事,隔幾日又忍唔住食一枝
睇到後面先覺得阿信仆街好多
好撚仆街
我好好彩人生無遇到過呢個lv 地仆街嘅人(當然都係有遇過仆街的 )
睇到食煙真係好撚sad

係,真係好憎自己

依家戒左煙未?

變成習慣
睇到後面先覺得阿信仆街好多

好撚仆街
我好好彩人生無遇到過呢個lv 地仆街嘅人(當然都係有遇過仆街的 )

佢都算係kate人生見過最仆街既人
睇到食煙真係好撚sad

係,真係好憎自己

依家戒左煙未?

變成習慣

食煙女仔真心扣分
一點一點逐漸逐漸便發現
睇到心都痛
但樓主唔好為左個咁既衰人作賤自己啦
快啲戒煙啦,為個仆街而食真係好sad
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己
睇到食煙真係好撚sad

係,真係好憎自己

依家戒左煙未?

變成習慣

食煙女仔真心扣分

我都覺
所以我都知咁樣落去會單身一世

真係好傷架可以
睇到好心up
絲打要加油忘記個仆街
睇到心都痛
但樓主唔好為左個咁既衰人作賤自己啦
快啲戒煙啦,為個仆街而食真係好sad
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題
無人迫我,所以係我自己柒姐食煙
睇到好心up
絲打要加油忘記個仆街

多謝你
絲打加油
睇呢個故事諗起左有個ex 係為左做先同我一齊 到我唔肯個陣就話我煩 飛左我
我信玩女有報應架 樓主加油
依家仲有冇食煙
睇到食煙真係好撚sad

係,真係好憎自己

依家戒左煙未?

變成習慣

食煙女仔真心扣分

我都覺
所以我都知咁樣落去會單身一世

你成功戒到煙我包你底
我信玩女有報應架 樓主加油

呢樣真,我識果個最近被發現有絕症,真人真事,所以我信有報應
知唔知呀信仲有無其他sp?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞