自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
特登login

睇到心痛
只想講句,樓主你要振作,佢唔值得你為佢留戀
為咗一條咁嘅仆街放棄自己將來嘅機會,唔值呀
仲有食煙傷身,戒煙啦
特登login

睇到心痛
只想講句,樓主你要振作,佢唔值得你為佢留戀
為咗一條咁嘅仆街放棄自己將來嘅機會,唔值呀
仲有食煙傷身,戒煙啦

多謝你特登login
我收到哂,知道
Lm
我個情況又未去到咁嚴重
但睇完絲打個故再加埋d留言真係會成個人醒哂
絲打你要振作呀
lm
阿信真糸好仆街 睇到心都up埋
我完全明白樓主既感受。。
頂尋日開始睇今日追到live
仲以為我咁遲你會出晒可以一氣呵成睇

btw我睇到好想幫你捉阿信出嚟打獲佢
捉住佢碌鳩啪斷佢

最尾呢個未完都睇到眼濕濕,好似自己經歷
相信好多絲打都沉過船,內心每日係幾咁矛盾,想問清楚關係又唔敢,有時又唔敢太逆佢意,怕佢之後唔再搵自己
因為你乜嘢身分都唔係

係呀,仲要成日忍唔住主動搵佢,俾佢食住上……

女人真係好犯賤好犯賤,驚問得佢多或者搵得佢多會覺得你煩,因為佢好似預左你玩得起,知道呢段關係唔係認真
巴打們,呢d情況其實係咪女仔真係要直接問個男仔我地而家係咩關係?

我依家就係咁 而且我鼓起勇氣今朝問左呢個問題!個答覆緊係。。。 其實我一早知如果佢中意你點會捨得咁樣做!問左就比返個藉口自己離開!
追到live 期待今晚樓主po文
加油
想分析下阿信心理
雖然我無做過同樣gei事, 佢有樣野同我好似, 負能量底, 自卑, 心裏面唔信自己值得被愛, 於是永遠唔敢行前一步(所以佢成日自稱毒, 摺), 用個殼包住自己唔敢出黎(雖然心裏面都想人真心愛自己)
唔見銀包佢咁落力幫kate搵, 好難覺得佢對kate無感覺, 被kate拒絕幫手佢反應都似係被hurt
於是又唔嗲唔吊, 覺得做番朋友可能無咁易受傷同長久d, 然後kate又疏遠番佢

當然我只係估估下, 無從證實
想分析下阿信心理
雖然我無做過同樣gei事, 佢有樣野同我好似, 負能量底, 自卑, 心裏面唔信自己值得被愛, 於是永遠唔敢行前一步(所以佢成日自稱毒, 摺), 用個殼包住自己唔敢出黎(雖然心裏面都想人真心愛自己)
唔見銀包佢咁落力幫kate搵, 好難覺得佢對kate無感覺, 被kate拒絕幫手佢反應都似係被hurt
於是又唔嗲唔吊, 覺得做番朋友可能無咁易受傷同長久d, 然後kate又疏遠番佢

哇... 咁點解釋只係搵Kate 洩慾哩樣野先... 一啲尊重都無喎...
其實佢咁樣講我都唔知點樣應佢好。

佢講到自己好想拍拖咁,但係同我又無一齊,咁樣算係咩?

唔通我話「你咪有我囉」咁樣呀,我都係講唔出呢啲咁核突既野。

阿信咁樣同得我講,我心入面都好清楚個答案。

佢唔鍾意我先會同我講呢啲野,就好似當我係佢一個朋友聽佢訴苦講下經咁。

我諗我真係唔應該再對佢有任何期望,少少都唔可以。

個晚返到去,我地依然同之前一樣,各自返咗房。
同之前一樣,返到房無耐,收到佢既whatsapp。

阿信:Thank You

我:Thank You for what?

阿信:For everything you did

我個心比呢句野震攝咗一下,我終於忍唔住問佢。

「其實你由頭到尾有無鍾意過我?」

「唔話你知。」佢始終都係唔肯講,其實我寧願阿信話無,咁樣我死心會死得快啲。

「你咁講我都知答案。」

「sorry,如果我再搵你係因為個啲野,你一定要屌醒我。」

好撚心痛
我個情況又未去到咁嚴重
但睇完絲打個故再加埋d留言真係會成個人醒哂
絲打你要振作呀

多謝支持
頂尋日開始睇今日追到live
仲以為我咁遲你會出晒可以一氣呵成睇

btw我睇到好想幫你捉阿信出嚟打獲佢
捉住佢碌鳩啪斷佢

今晚就結局架啦
追到live 期待今晚樓主po文
加油

1個鐘後
想分析下阿信心理

無錯,佢性格的確係咁樣
好負面超級負能量,長期覺得自己好廢無用
佢幫手搵銀包個下真係曾經以為佢係有鍾意自己,可惜
期待睇樓主後記
一日追到 live
點解咁簡單嘅嘢從來都冇發生過喺我身上
想分析下阿信心理

無錯,佢性格的確係咁樣

其實未必唔鍾意, 係佢無安全感同時妳行動上疏遠佢, 於是佢又諗做朋友無咁hurt
佢係唔係仆街𡰗要追埋故先知 暫時睇佢唔似有心玩弄人感情, 而係俾自己個心玩謝
就到9點
人住hall我住hall住到成條毒撚咁
可能個hall太正氣男女玩極都唔會亂扑野都唔知係好事定壞事pool都出唔到
想分析下阿信心理

無錯,佢性格的確係咁樣

其實未必唔鍾意, 係佢無安全感同時妳行動上疏遠佢, 於是佢又諗做朋友無咁hurt
佢係唔係仆街𡰗要追埋故先知 暫時睇佢唔似有心玩弄人感情, 而係俾自己個心玩謝

我其實一直都表明我鍾意佢
就到9點
人住hall我住hall住到成條毒撚咁
可能個hall太正氣男女玩極都唔會亂扑野都唔知係好事定壞事pool都出唔到

個個hall都有呢啲人
你無遇到姐
樓主加油
就黎9點
坐等結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞