自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
睇到喊 沉船真係好辛苦 半年都仲未放得低
我個沉船對象同阿信一樣態度奇怪 望唔透望唔清佢想點
其實我都唔期望你會鍾意我 見下都好開心
當我係性玩具都好 但你連扑都唔想再扑我
屌你老母可唔可以理下人感受
個心好似比人揸爆咗咁
其實我覺得呢啲野好雙向
女人唔知點解就係鍾意啲仆街
姐係佢如果唔係咁仆街你就唔會沉得咁勁
可能人就係愈難擁有愈想得到啦

可能係啦
人係咁仆街
岩岩睇哂 明明攤左係張床 搞到又想出去咬飛煙
睇到喊 沉船真係好辛苦 半年都仲未放得低
我個沉船對象同阿信一樣態度奇怪 望唔透望唔清佢想點
其實我都唔期望你會鍾意我 見下都好開心
當我係性玩具都好 但你連扑都唔想再扑我
屌你老母可唔可以理下人感受
個心好似比人揸爆咗咁

唔好意思整喊你

呢個故係幾啱食返枝煙

呢個故係幾啱食返枝煙

樓主寫既故其實好多有住hall既都似曾相識 呢類型既故事每日都發生緊 可能真係hall既氛圍令到呢類情況太易出現 每日就係酒聚 煲煙 搞活動 打牌 好自然出事 特別酒精既催化之下

Btw cheer up!!呢d仆街搵個麻包袋笠鳩住毆打就岩

呢個故係幾啱食返枝煙

樓主寫既故其實好多有住hall既都似曾相識 呢類型既故事每日都發生緊 可能真係hall既氛圍令到呢類情況太易出現 每日就係酒聚 煲煙 搞活動 打牌 好自然出事 特別酒精既催化之下

Btw cheer up!!呢d仆街搵個麻包袋笠鳩住毆打就岩

係呀,hall將所有野濃縮咗
所以先會有咁多呢啲關係
太容易喇

多謝你先
絲打好西利

你個post幾乎每個鐘都有人留言
自己由第一個post到依家都留左唔小次
一拎起手機,就會好不自覺咁碌左入黎

都係個句喇,對唔住,呀kate
絲打好西利

你個post幾乎每個鐘都有人留言
自己由第一個post到依家都留左唔小次
一拎起手機,就會好不自覺咁碌左入黎

都係個句喇,對唔住,呀kate

大家俾面我姐,見係我既故事所以上哂水,多謝你地

希望你既kate會見到
live, 一口氣由post1追到依家 攰了 訓先

真係學到好多野 樓主加油
live, 一口氣由post1追到依家 攰了 訓先

真係學到好多野 樓主加油

多謝支持
睇到喊 明白到好似人生總會遇到一個阿信咁
明明佢無野好 經歷過又唔多
但偏偏你又會好沉船 點都放唔低佢
發現咗樓主表態係女之後多咗好多人留言
留個名
「唔話你知」,只係唔話個真相比你知,當你係玩具
並唔係因為怕醜而唔話你知佢係鐘意你
依一世都記得
曾經都做過仆街 year one 比組媽玩完之後覺得認真無好處 於是周圍flirt女 屌女 派帽比佢地條仔
而家睇返覺得自己好仆街 hurt過唔少人 如果佢地睇到既 我想講聲對唔住係我唔成熟
而家有一個我好愛佢 佢都好愛我既女朋友 我好驚會有報應
睇到心都痛
但樓主唔好為左個咁既衰人作賤自己啦
快啲戒煙啦,為個仆街而食真係好sad
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題
無人迫我,所以係我自己柒姐食煙

我都係因為佢而食 宜家戒唔到

一食就返唔到轉頭
俾人形象係老江湖、煙剷、成日去蒲既女仔
我諗唔會有人接受到咁既女仔

預咗無人要
睇到心都痛
但樓主唔好為左個咁既衰人作賤自己啦
快啲戒煙啦,為個仆街而食真係好sad
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題
無人迫我,所以係我自己柒姐食煙

我都係因為佢而食 宜家戒唔到

一食就返唔到轉頭
俾人形象係老江湖、煙剷、成日去蒲既女仔
我諗唔會有人接受到咁既女仔

預咗無人要

sp未ok 女朋友 不了
我係藍莓5 fans

之前係英國住hall嘅時候都係因為比一個ex收番做兵到最後不歡而散先開始食第一支煙
仲好記得當時一盒十支嘅煙我食左兩個星期都未食完
之後sad左一輪,大概到term 2做project遇到一個女仔
諗住佢追我先我又對佢有feel今次應該冇死啦掛
就開始為左佢又戒煙
點知臨完暑假佢就玩失蹤唔見左人成個月
最後焗散同又食番煙

樓主加油呀,不過真係唔好食咁多煙,好傷
希望樓主嘅後記係可以走出呀信嘅陰影...
我比較幸運 男朋友同ex都唔會強逼我扑野
男朋友會在乎我感受
祝你搵到一個愛你所有嘅人
而唔係被慾望沖昏頭腦

我比較想知 呀信點諗 定係到最後都唔會知
用了一枝煙的時間掛念誰
加油樓主
樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞