自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
睇到心都痛
但樓主唔好為左個咁既衰人作賤自己啦
快啲戒煙啦,為個仆街而食真係好sad
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題
無人迫我,所以係我自己柒姐食煙

我都係因為佢而食 宜家戒唔到

一食就返唔到轉頭
俾人形象係老江湖、煙剷、成日去蒲既女仔
我諗唔會有人接受到咁既女仔

唉,但個個都會咁覺得。。。其實食煙真係唔係一定會蒲又老江湖,我只係好enjoy自己一支燒望住個天嘅時間

無錯 一個人食煙係我每日既習慣

我都係因為佢而食 宜家戒唔到

一食就返唔到轉頭

係度先敢講出口,其實我反而會加分俾食煙ge女仔

唔係呀嘛,咁奇怪

我覺得佢地有種魔力,好有性格,同埋呼出黎果啖煙有種矇矓ge感覺,我偏偏就係鍾意咁樣

本來有一個故我想寫,個名叫《一枝煙的時間》
我寫既男主角就係鍾意個咁既女仔
同你講既一模一樣

你現實都識個咁ge人?

你當我ff喇
睇到好感動
同樣試過俾個唔知有冇鐘意自己嘅人咁樣
試過每日既話題都只係仆野
試過半年冇聯絡,一個message話想扑,就扑咗
同佢扑野一啲舒服嘅感覺都冇,佢都只顧自己發洩
想攬下佢,都會俾佢彈開
個處俾左佢,愛足幾年
曾經佢都話愛我,但而家都唔知其實當我係什麼
或者係男人都唔會抗拒一個願意為佢付出,又隨傳隨到嘅女仔
其實只要可以見到佢,可以有聯繫,已經滿足了
未來真係唔敢去諗
點先可以真係識到個自己愛嘅人
我都好想可以正常拍拖

一食就返唔到轉頭

唔係呀嘛,咁奇怪

我覺得佢地有種魔力,好有性格,同埋呼出黎果啖煙有種矇矓ge感覺,我偏偏就係鍾意咁樣

同你講既一模一樣

你現實都識個咁ge人?

你當我ff喇

我係好奇想知世上有冇個好似我咁諗ge人姐
我都係由第一個post追到依家
多謝樓主既故陪我度過每一晚

睇到哩度我都係忍唔住要留第一個言
樓主唔好再掛住個衰人喇
最好wtsapp block q左佢
如果你甘願做佢隻雞既話就冇計
不過我地會好唔捨得你繼續去咁作賤自己

最L討厭,係阿信初頭又攬住你瞓,又話壓住隻手成晚都冇所謂,但依家就嫌張床太窄兩個人瞓唔舒服,真心DIU左出黎

利申: ff緊阿信係咪真心鍾意阿軒,所以成日迷戀佢張床,當掛住阿軒想扑野果陣,就約樓主落黎
睇到好感動
同樣試過俾個唔知有冇鐘意自己嘅人咁樣
試過每日既話題都只係仆野
試過半年冇聯絡,一個message話想扑,就扑咗
同佢扑野一啲舒服嘅感覺都冇,佢都只顧自己發洩
想攬下佢,都會俾佢彈開
個處俾左佢,愛足幾年
曾經佢都話愛我,但而家都唔知其實當我係什麼
或者係男人都唔會抗拒一個願意為佢付出,又隨傳隨到嘅女仔
其實只要可以見到佢,可以有聯繫,已經滿足了
未來真係唔敢去諗
點先可以真係識到個自己愛嘅人
我都好想可以正常拍拖

我明呀,我都係咁樣

唔係呀嘛,咁奇怪

同你講既一模一樣

你現實都識個咁ge人?

你當我ff喇

都有既
我都係由第一個post追到依家
多謝樓主既故陪我度過每一晚

睇到哩度我都係忍唔住要留第一個言
樓主唔好再掛住個衰人喇
最好wtsapp block q左佢
如果你甘願做佢隻雞既話就冇計
不過我地會好唔捨得你繼續去咁作賤自己

最L討厭,係阿信初頭又攬住你瞓,又話壓住隻手成晚都冇所謂,但依家就嫌張床太窄兩個人瞓唔舒服,真心DIU左出黎

利申: ff緊阿信係咪真心鍾意阿軒,所以成日迷戀佢張床,當掛住阿軒想扑野果陣,就約樓主落黎

多謝你既支持
好似我係故入面咁講,或者一開頭係手段
得到手就唔需要再扮野,所以洗乜一齊訓
btw 佢鍾意女人架,我肯撚定
我諗我唔夠靚所以佢咁樣對我
lm

唔係呀嘛,咁奇怪

同你講既一模一樣

你現實都識個咁ge人?

你當我ff喇

都有既

所以其實樓主你一定會遇到真心愛你ge人架

佢之後有冇拍拖 或者 係hall果陣 除左你 佢仲有冇食其他女

同你講既一模一樣

你現實都識個咁ge人?

你當我ff喇

都有既

不抱期望,順其自然啦

佢之後有冇拍拖 或者 係hall果陣 除左你 佢仲有冇食其他女

據我所知無
咁佢有無收收埋埋我就唔清楚

你咁講又合理嘅 btw 加油

你咁講又合理嘅 btw 加油

多謝你

同你講既一模一樣

你現實都識個咁ge人?

你當我ff喇

都有既

不抱期望,順其自然啦

有時心諗,乜都無好過遇到仆街ge
其實佢咁樣講我都唔知點樣應佢好。

佢講到自己好想拍拖咁,但係同我又無一齊,咁樣算係咩?

唔通我話「你咪有我囉」咁樣呀,我都係講唔出呢啲咁核突既野。

阿信咁樣同得我講,我心入面都好清楚個答案。

佢唔鍾意我先會同我講呢啲野,就好似當我係佢一個朋友聽佢訴苦講下經咁。

我諗我真係唔應該再對佢有任何期望,少少都唔可以。

個晚返到去,我地依然同之前一樣,各自返咗房。
同之前一樣,返到房無耐,收到佢既whatsapp。

阿信:Thank You

我:Thank You for what?

阿信:For everything you did

我個心比呢句野震攝咗一下,我終於忍唔住問佢。

「其實你由頭到尾有無鍾意過我?」

「唔話你知。」佢始終都係唔肯講,其實我寧願阿信話無,咁樣我死心會死得快啲。

「你咁講我都知答案。」

「sorry,如果我再搵你係因為個啲野,你一定要屌醒我。」

痴線 一路睇 啲眼淚自己流落嚟
最新呢個故我都有類似經歷
屌你老母死偽毒 愛理不理咁
以後唔會再痴埋呢啲人度

佢唔鍾意我先會同我講呢啲野,就好似當我係佢一個朋友聽佢訴苦講下經咁。

「唔話你知。」佢始終都係唔肯講,其實我寧願阿信話無,咁樣我死心會死得快啲。

「你咁講我都知答案。」

樓主做咩唔屌醒佢,仲要繼續被佢屌

你現實都識個咁ge人?

你當我ff喇

都有既

不抱期望,順其自然啦

有時心諗,乜都無好過遇到仆街ge

唔想再陷入呢種不知所謂既關係
好無謂,你識玩就無事
萬一好似我咁就會仆到直
曾經都為左一個人食煙
我同佢一直都斷唔到聯絡,即使我block埋佢whatsapp同埋del左佢號碼,佢都會send sms比我
好辛苦,難得自己終於有決心要放低佢

睇到好委屈

「你咁講我都知答案。」

唔好意思整喊你
我寫個時都係咁
最新呢個故我都有類似經歷
屌你老母死偽毒 愛理不理咁
以後唔會再痴埋呢啲人度

你識醒就好啦
曾經都為左一個人食煙
我同佢一直都斷唔到聯絡,即使我block埋佢whatsapp同埋del左佢號碼,佢都會send sms比我
好辛苦,難得自己終於有決心要放低佢

睇到好委屈

放棄到就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞