自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
幾時再有故?

呢個故聽晚就出結局

好期待,但又唔捨得

出完個結局會有篇後記
之後就有緣再見大家
樓主加油 字裡行間完全明白你個陣撕心裂肺既痛 希望你放低左啦已經 人生總要遇上幾個仆街

樓主加油 絕對同意人生真係要遇幾個仆街
幾時再有故?

呢個故聽晚就出結局

好期待,但又唔捨得

出完個結局會有篇後記
之後就有緣再見大家

希望下次見到你係寫個開心嘅故事比我地睇
我都有睇羊格個故
睇埋呢個真係更sad
呢兩個故係唯2我睇到sad而唔係專心甜野既 "有甜既故" (sor好累贅)
最諷刺係, 兩個故既主角都係相反既設定 (傷到人vs比人傷)
但依然會令讀者同情& sad for

撚羊個故真係世界級
好仆街但又會睇到個人好沉
我而家都翻睇緊,佢真係寫得好好

邊到有得睇
幾時再有故?

呢個故聽晚就出結局

好期待,但又唔捨得

出完個結局會有篇後記
之後就有緣再見大家

出完結局就希望你放低呢個男人
從新出發
樓主加油 字裡行間完全明白你個陣撕心裂肺既痛 希望你放低左啦已經 人生總要遇上幾個仆街

樓主加油 絕對同意人生真係要遇幾個仆街

多謝你
幾時再有故?

呢個故聽晚就出結局

好期待,但又唔捨得

出完個結局會有篇後記
之後就有緣再見大家

希望下次見到你係寫個開心嘅故事比我地睇

我諗好下次寫咩架啦
我都有睇羊格個故
睇埋呢個真係更sad
呢兩個故係唯2我睇到sad而唔係專心甜野既 "有甜既故" (sor好累贅)
最諷刺係, 兩個故既主角都係相反既設定 (傷到人vs比人傷)
但依然會令讀者同情& sad for

撚羊個故真係世界級
好仆街但又會睇到個人好沉
我而家都翻睇緊,佢真係寫得好好

邊到有得睇

你打羊格應該有
唔知紙言有無
幾時再有故?

呢個故聽晚就出結局

好期待,但又唔捨得

出完個結局會有篇後記
之後就有緣再見大家

從新出發

I hope so
加油呀樓主
其實好想同一班絲打講
身為男仔 最清楚 如果一段關係建立係性上面
咁一定唔會長 就算長都只會長期係性
因為男仔如果真係鍾意一個女仔 係唔會咁急想扑野 甚至好耐唔扑都無問題 甚至女仔唔想 唔搞都唔會有好大反應
幾時再有故?

呢個故聽晚就出結局

好期待,但又唔捨得

出完個結局會有篇後記
之後就有緣再見大家

從新出發

I hope so

不同既我 我有問到出口
我地究竟係咩關係阿?
朋友囉
朋友點解要扑

到我下定決心放棄佢
佢搵返我話好鐘意我

無論你喜歡誰
請你記住身邊留下這個位置

到了今天 我依然希望你幸福快樂
至少 愛上你 我沒後悔過
加油呀樓主

多謝
其實好想同一班絲打講
因為男仔如果真係鍾意一個女仔 係唔會咁急想扑野 甚至好耐唔扑都無問題 甚至女仔唔想 唔搞都唔會有好大反應

講得好啱
呢啲野我都知
樓主要鎮作 食煙真係好傷身
為左自己要早日戒煙啊
支煙仔真係毒害全身

知你心理上未必咁易克服到
寫故個陣一定刻骨銘心
加油 撐你
真係要戒煙啊
樓主要鎮作 食煙真係好傷身
為左自己要早日戒煙啊
支煙仔真係毒害全身

知你心理上未必咁易克服到
寫故個陣一定刻骨銘心
加油 撐你
真係要戒煙啊

多謝你
我同過自己講
當搵到值得開心既事
我一枝煙都唔會再食
由第一個post追到而家忍唔住要留言
睇到心好痛好有共嗚
好明白你經歷既野
唔想講啲咩去安慰你
因爲自己抽唔到身 唔醒
無論其他人講咩都係廢話

曾經睇過呢段文字:
曾經以為對那一位離你而去的人永遠有感覺,然後替自己劃了一個傷痛的圈,不讓自己走出去,讓自己沉溺在傷痛中,以為這就叫對愛情負責任。直至有另一位的出現,帶你離開這個傷痛圈,你起初堅持不移,但後來那個人有意無意間讓你一步一步的移動,直至有一天,你回頭看,那傷痛圈已經離你很遠了。

我始終相信 點樣都好
到最後都會搵到一個帶你離開傷痛圈既人
會有人識得愛惜你

樓主 一齊加油
作為一個曾經嘅阿信

想係度同我hurt過嘅兩個女仔講聲Sorry因為我嘅貪焚令到你哋比我挽咗咁耐到我而家大嗰啲成熟咗終於明雖然我冇話呃你哋嗰處但始終感覺到你地幾傷心其中一個仲要比我我知我講乜都補償唔到只可以答應你哋唔再拖泥帶水做player
其實好想同一班絲打講

其實好多野大家都明架......只係有一刻奢望可以用身體去短暫留住嗰個唔屬於自己既人
由第一個post追到而家忍唔住要留言
睇到心好痛好有共嗚
好明白你經歷既野
唔想講啲咩去安慰你
因爲自己抽唔到身 唔醒
無論其他人講咩都係廢話

曾經睇過呢段文字:
曾經以為對那一位離你而去的人永遠有感覺,然後替自己劃了一個傷痛的圈,不讓自己走出去,讓自己沉溺在傷痛中,以為這就叫對愛情負責任。直至有另一位的出現,帶你離開這個傷痛圈,你起初堅持不移,但後來那個人有意無意間讓你一步一步的移動,直至有一天,你回頭看,那傷痛圈已經離你很遠了。

我始終相信 點樣都好
到最後都會搵到一個帶你離開傷痛圈既人
會有人識得愛惜你

樓主 一齊加油

多謝你
我都等緊一個救我走既人
睇到心都痛
但樓主唔好為左個咁既衰人作賤自己啦
快啲戒煙啦,為個仆街而食真係好sad
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題
無人迫我,所以係我自己柒姐食煙

我都係因為佢而食 宜家戒唔到
作為一個曾經嘅阿信

想係度同我hurt過嘅兩個女仔講聲Sorry因為我嘅貪焚令到你哋比我挽咗咁耐到我而家大嗰啲成熟咗終於明雖然我冇話呃你哋嗰處但始終感覺到你地幾傷心其中一個仲要比我我知我講乜都補償唔到只可以答應你哋唔再拖泥帶水做player

挽你老母咩挽
睇到心都痛
但樓主唔好為左個咁既衰人作賤自己啦
快啲戒煙啦,為個仆街而食真係好sad
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題
無人迫我,所以係我自己柒姐食煙

我都係因為佢而食 宜家戒唔到

一食就返唔到轉頭
俾人形象係老江湖、煙剷、成日去蒲既女仔
我諗唔會有人接受到咁既女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞