自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
得罪講句
你只係一隻臭雞

係呀,你講得啱,不過雞好啲,收錢架
連深交既機會都無其實無諗過同你有將來,你向好果面諗就係佢自悲到唔敢承諾你d咩 既然佢無答案講比你知咪搵d野安慰下自己

算啦,結果一樣
等後記
後記後記
其實睇睇下覺得呀信可能對樓主有啲感覺 但係因為覺得自卑又或者覺得比唔到幸福樓主所以先唔同你一齊... 睇晒覺得好唔開心 點都好 樓主你寫晒出黎要重新pick up 番 好好振作呀!期待你第時寫啲幸福故❤️
連深交既機會都無其實無諗過同你有將來,你向好果面諗就係佢自悲到唔敢承諾你d咩 既然佢無答案講比你知咪搵d野安慰下自己

算啦,結果一樣

令自己舒服d嘛

btw幾點有文
忍唔住留名🤤後記
等後記+1 睇到想喊
絲打振作啊
其實睇睇下覺得呀信可能對樓主有啲感覺 但係因為覺得自卑又或者覺得比唔到幸福樓主所以先唔同你一齊... 睇晒覺得好唔開心 點都好 樓主你寫晒出黎要重新pick up 番 好好振作呀!期待你第時寫啲幸福故❤️

對我黎講我覺得佢從來無鍾意我
點都好,多謝你

算啦,結果一樣

令自己舒服d嘛

btw幾點有文

大家想我開新post定係到出埋佢算
唔知你地想唔想同我傾下計
得罪講句
你只係一隻臭雞

樓主
唔好咁諗自己
妳係一個單純ge女仔
絲打振作啊

多謝你
得罪講句
你只係一隻臭雞

樓主
唔好咁諗自己
妳係一個單純ge女仔

我唔會扮純
但我的確拎過心出黎愛佢
開新po啦
d留言會排山倒海咁黎

算啦,結果一樣

令自己舒服d嘛

btw幾點有文

新post 好頭好尾解答埋大家既疑問

算啦,結果一樣

令自己舒服d嘛

btw幾點有文

新post 好頭好尾解答埋大家既疑問

好喇
我一陣開
等大家消化下個結局
睇完個人都好唔開心
樓主加油呀 等後記
有得屌唔屌咩 個個男人都係咁架啦
最仆街既係個個都以為佢毒撚 乖仔
佢啲衰野冇人知
睇完個人都好唔開心
樓主加油呀 等後記

好既,多謝
有得屌唔屌咩 個個男人都係咁架啦
最仆街既係個個都以為佢毒撚 乖仔
佢啲衰野冇人知

呢啲野唔通唱通街咩
Hall樓下有巴士站唔通係cu

cu hall 邊有廁所

BU 有廁所又有小巴站

樓主唔通係bu
Hall樓下有巴士站唔通係cu

cu hall 邊有廁所

BU 有廁所又有小巴站

樓主唔通係bu

我唔係呀
係上面利申過喇
睇完個人都好唔開心
樓主加油呀 等後記

好既,多謝

等你既後記
由一開始追到依家 啊信呢單野係睇到最心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞