自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
樓主grad左未呀
今朝番工又重頭睇一次 睇到差d係地鐵喊 人一生點到會遇到一個渣男 that's life 但我信遲d樓主會搵到個好仔
未grad既話下年都一樣有機會係campus撞到架喎......
好撚sad呀真係 唔知可以講咩
祝樓主幸福
睇完個心情好似自己失戀咁 好想喊
樓主唔好食咁多煙呀
由一開始追到依家 啊信呢單野係睇到最心痛

因為我寫得比較長同仔細
樓主grad左未呀

篇文好似有透露架,無留意既話都唔緊要,唔重要
屌阿信究竟做乜鳩架 世紀賤男
樓主加油!我信你已經overcome左!
樓主,可唔可以問句,你有冇後悔當初識到佢?
我自己既感受係,即使一段關係幾痛都好,我相信佢既發生都一定有佢既原因,愛一個上一課啊
今朝番工又重頭睇一次 睇到差d係地鐵喊 人一生點到會遇到一個渣男 that's life 但我信遲d樓主會搵到個好仔

多謝你既祝福
點解佢可以咁撚雙面 阿信係咪痴撚線
係最後又好似唔捨得咁 又攬到kate實一實
但又係人前無視Kate
我真係睇到好撚sad好撚嬲 完全睇唔透

成日都諗佢係咪人格分裂

可能真係佢係鍾意kate, 但每次佢自卑心一發作就會令佢做出咁無情gei事
諗起eason首淘汰
不過佢都算人渣la, 咁樣拖住kate又立唔下主意
好撚sad呀真係 唔知可以講咩
祝樓主幸福

多謝你
睇完個心情好似自己失戀咁 好想喊
樓主唔好食咁多煙呀

收到
屌阿信究竟做乜鳩架 世紀賤男
樓主加油!我信你已經overcome左!

多謝支持
係時候出後記
樓主,可唔可以問句,你有冇後悔當初識到佢?
我自己既感受係,即使一段關係幾痛都好,我相信佢既發生都一定有佢既原因,愛一個上一課啊

無後悔既,當學咗野囉
點解佢可以咁撚雙面 阿信係咪痴撚線
係最後又好似唔捨得咁 又攬到kate實一實
但又係人前無視Kate
我真係睇到好撚sad好撚嬲 完全睇唔透

成日都諗佢係咪人格分裂

可能真係佢係鍾意kate, 但每次佢自卑心一發作就會令佢做出咁無情gei事
諗起eason首淘汰
不過佢都算人渣la, 咁樣拖住kate又立唔下主意

你講既野真係好安慰到我
但我知唔係真
鍾意又點會咁樣
好想知阿信而家點
等睇你後記
大家請移玉步,真係最後一個post喇
而家係新post出後記

https://lihkg.com/thread/328426/page/1
Kate同阿信嘅關係維持左幾耐?一個sem?
我有一個朋友曾經因為瘋狂愛一個人
因為覺得自己好卑微
抑鬱自殺但失敗左
希望樓主喺陰影走得返出黎
我都以為自己可以一直為阿信無條件付出 好天真相信總有一日佢會睇到自己嘅好可以打動佢 但原來人真係無辦法咁偉大 付出得耐都會攰 尤其是愈過得耐愈睇得清阿信貪你就手咋
Kate同阿信嘅關係維持左幾耐?一個sem?

無錯
我有一個朋友曾經因為瘋狂愛一個人
因為覺得自己好卑微
抑鬱自殺但失敗左
希望樓主喺陰影走得返出黎

多謝你
我都以為自己可以一直為阿信無條件付出 好天真相信總有一日佢會睇到自己嘅好可以打動佢 但原來人真係無辦法咁偉大 付出得耐都會攰 尤其是愈過得耐愈睇得清阿信貪你就手咋

正解啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞