自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
阿信
阿信
阿信
阿信
阿信
睇晒,絲打面對咁嘅情境真係好sad

屌追晒,睇到好想喊
樓主
你一定一定要振作

多謝你
當你係免費雞
點解天下間咁多呢啲蠢女人
好慘 點解現實中真係會有呀信呢種人

點會無
Hall樓下有巴士站唔通係cu

cu hall 邊有廁所
點解佢可以咁撚雙面 阿信係咪痴撚線
係最後又好似唔捨得咁 又攬到kate實一實
但又係人前無視Kate
我真係睇到好撚sad好撚嬲 完全睇唔透

成日都諗佢係咪人格分裂
阿信真係好識玩 到最後 佢係其他人面前都係一個不近女色嘅毒撚

啱呀
唔知點解我覺得阿信唔敢真真正正咁同你講再見

佢份人係好懦弱既
其實呀信係咩事 有少少人格分裂咁

我都覺
當你係免費雞
點解天下間咁多呢啲蠢女人

可能你只係覺得我蠢,但蠢都係因為我愛佢
當然呢兩樣野無衝突,並存既

BU 有廁所又有小巴站
由頭追到尾依家先入黎留個言
雖然我都住過兩年hall 我都聽好多淫亂野發生
不過我無經歷過
但成日星期六返hall個門都成日鎖左
好在我同我男朋友間唔時返去聚一聚都無比我roommate撞破

講返正題 雖然我無咁既經歷 但睇左咁多個故 依個真係好心up
其他故事都好真實 係hall真係每分每秒都發生緊依d故事
好好睇 kate要努力放低阿信條仆街
阿信依d人真係扮豬食老虎

BU 有廁所又有小巴站

嶺南新hall樓下都有
between我估唔係嶺南(唔洗話俾大家知,純粹牙痕)
得罪講句
你只係一隻臭雞
連深交既機會都無其實無諗過同你有將來,你向好果面諗就係佢自悲到唔敢承諾你d咩 既然佢無答案講比你知咪搵d野安慰下自己
由頭追到尾依家先入黎留個言
雖然我都住過兩年hall 我都聽好多淫亂野發生
不過我無經歷過
但成日星期六返hall個門都成日鎖左
好在我同我男朋友間唔時返去聚一聚都無比我roommate撞破

講返正題 雖然我無咁既經歷 但睇左咁多個故 依個真係好心up
其他故事都好真實 係hall真係每分每秒都發生緊依d故事
好好睇 kate要努力放低阿信條仆街
阿信依d人真係扮豬食老虎

多謝
睇到眼濕濕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞