自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
文呀樓主幾時有文呀
文呀樓主幾時有文呀

返到去就出喇
文呀樓主幾時有文呀

返到去就出喇

樓主成功培養左好多道友出黎
啱啱grad, 其實你口中好多case 我都試過見過,依家所有野都睇得好開

證明好多人都係咁過

想當年exchange無啦啦一次媾到兩個女仔揀直人生選擇題
正已評
原來已經開咗新post
估中咗樓豬係女,第一個留言叫你做絲打無錯
新post 冇文
原來已經開咗新post
估中咗樓豬係女,第一個留言叫你做絲打無錯

新post 冇文

出去食飯呀,食完就出啦
文呀樓主......
Lm
新post留名 落雨呀出文呀屌你
等到好心急 由第一個post追到依加
真係好好睇 同我其實一開始第一個篇已經覺得樓主係絲 係後尾加甜先有啲混淆

等你呀 快啲食完飯出文
樓主可否教a0毒撚如何識囡囡
雖然睇而啲文會令到自己有機會亂諗嘢,但真係好好睇
由Post1追到Post4,晚晚都要睇咗文先捨得瞓
見係最後一個Post就留名支持下樓主
真心真係好好睇

多謝支持呀
最後一個故引到好多cd rom出黎

個個Post我都有正皮架
係最後一個Post所以留名支持下
俾你知下有好多人睇
樓主可否教a0毒撚如何識囡囡

真係慎重開下傾計會啦樓主
唔使自爆
淨係chatting
偶有聽聞過hall既生活係十分多姿多彩
但好難想像原來比想像中更淫亂
利申 冇hall
我ex可能就係咁係hall俾佢莊員溝走

btw 樓主加油 好好睇
由post 1追到post 4
仲要遲發現呢個post搞到開左post 3都唔知
琴日終於跟到live
等緊你呀樓主
唔想完但又好期待出文
唔捨得
而家出文喇
慢慢我好似意識到,阿信好似只會係佢有需要既時候搵我。

你可以話係攝時間,又或者當我係肉便器?

我唔想講到咁差,但係我真係諗唔到仲有咩詞語可以替代到。

我有嘗試說服自己,佢係鍾意我既。

「喂呀,肯起身未呀你。」我地有日約咗出去,但係佢晏就四點幾問完我想去邊之後就消失咗。

我知佢應該係房,所以我落咗佢房搵佢。

我一入佢房,就見到有人訓咗係右邊張床。

兩張床單人床,我知左邊張床先係佢既,但係佢永遠都會訓係右邊張床。因為佢話阿軒張床舒服過佢。

果然佢係訓左覺。我對呢個情況唔感到驚訝,因為佢係成日訓覺既人,特別而家放緊sem break。

「唔…丫….咩事呀...」佢本身緊閉既雙眼眨咗一眨,之後皺一皺眉頭,好似喃喃自語緊咁。

「你唔係約咗我架咩,仲訓覺。」我有啲嬲,但係我無表現出黎,只係用把略帶嬌嗲既聲叫醒佢。

佢聽完之後就彈咗起身,之後望一望電話:「原來已經七點幾啦…shit」

「係呀,我見你好耐都無反應先落黎搵你。」

「得,得,我而家去沖涼。」佢一面睡眼惺忪咁,之後拍一拍自己個頭,好似想自己清醒啲咁,佢就入咗廁所沖涼。

我坐係佢張床等佢,望到佢牆上面貼咗幾張明信片,全部都係日本風景黎。
因為佢係一個好鍾意日本既人。

我同佢講過我從來都未去過日本,佢就笑我話:「搞錯呀,你咩人黎架,咁大個人日本都未去過。」之後佢仲話:「日本真係好正架,你有機會一定要去下,你會鍾意呢個地方。」
佢沖完涼出黎,嗌咗聲好凍就打開咗個衣櫃摷衫。

我望住佢個側面,其實佢真係幾正。

上身少少橫,有勻稱既肌肉,唔會太大隻,小腿又因為做開運動所以有返適當既肌肉同粗度。根本佢全身完全無一忽係毒,除咗佢副眼鏡之外。

「著hoodie好定著裇衫好?」佢左手拎住件藍色hoodie,右手係一件珅士領既裇衫。

「裇衫囉,你成日都著hoodie架啦 。」佢成個衣櫃都係hoodie,其實我好少見佢著其他衫。

之後佢就放返件hoodie入衣櫃,穿起件裇衫、扣鈕。

「點呀,我係咪好靚仔?」

「食屎啦你。」

我地沿宿舍下面既斜路行落地鐵站,當時大概係八點幾鐘。

可能因為sem break既關係,好多人都返咗屋企,所以呢條行人路得小貓三四隻。

佢行行下突然攬住我膊頭,然後錫咗我一下。

之後若無其事咁繼續行。

我想伸手去拖住佢,但係我又無呢個勇氣,最尾都係放棄咗。

雖然我地好似做哂情侶做過既事咁,但係呢段關係永遠都好似浮唔到上水面咁,我只係活係一個得我同佢既世界,去到出面我地既關係就只係朋友。

因為佢一次都無係條街到拖過我。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞