自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
曾經都為左一個人食煙
我同佢一直都斷唔到聯絡,即使我block埋佢whatsapp同埋del左佢號碼,佢都會send sms比我
好辛苦,難得自己終於有決心要放低佢

睇到好委屈

呢d人好撚仆街....
曾經都為左一個人食煙
我同佢一直都斷唔到聯絡,即使我block埋佢whatsapp同埋del左佢號碼,佢都會send sms比我

睇到好委屈

呢d人好撚仆街....

都唔知點好
咁樣好辛苦,但明知同佢一齊無幸福
其實佢咁樣講我都唔知點樣應佢好。

佢講到自己好想拍拖咁,但係同我又無一齊,咁樣算係咩?

唔通我話「你咪有我囉」咁樣呀,我都係講唔出呢啲咁核突既野。

阿信咁樣同得我講,我心入面都好清楚個答案。

佢唔鍾意我先會同我講呢啲野,就好似當我係佢一個朋友聽佢訴苦講下經咁。

我諗我真係唔應該再對佢有任何期望,少少都唔可以。

個晚返到去,我地依然同之前一樣,各自返咗房。
同之前一樣,返到房無耐,收到佢既whatsapp。

阿信:Thank You

我:Thank You for what?

阿信:For everything you did

我個心比呢句野震攝咗一下,我終於忍唔住問佢。

「其實你由頭到尾有無鍾意過我?」

「唔話你知。」佢始終都係唔肯講,其實我寧願阿信話無,咁樣我死心會死得快啲。

「你咁講我都知答案。」

「sorry,如果我再搵你係因為個啲野,你一定要屌醒我。」

痴線 一路睇 啲眼淚自己流落嚟

唔好意思整喊你
我寫個時都係咁

樓主加油
Btw第一次留言就畀咗你
樓主好勤力回post
仲成日好夜都唔訓

因為你地咁支持我
覆你地係禮貌黎
加上我係夜鬼黎
其實佢咁樣講我都唔知點樣應佢好。

佢講到自己好想拍拖咁,但係同我又無一齊,咁樣算係咩?

唔通我話「你咪有我囉」咁樣呀,我都係講唔出呢啲咁核突既野。

阿信咁樣同得我講,我心入面都好清楚個答案。

佢唔鍾意我先會同我講呢啲野,就好似當我係佢一個朋友聽佢訴苦講下經咁。

我諗我真係唔應該再對佢有任何期望,少少都唔可以。

個晚返到去,我地依然同之前一樣,各自返咗房。
同之前一樣,返到房無耐,收到佢既whatsapp。

阿信:Thank You

我:Thank You for what?

阿信:For everything you did

我個心比呢句野震攝咗一下,我終於忍唔住問佢。

「其實你由頭到尾有無鍾意過我?」

「唔話你知。」佢始終都係唔肯講,其實我寧願阿信話無,咁樣我死心會死得快啲。

「你咁講我都知答案。」

「sorry,如果我再搵你係因為個啲野,你一定要屌醒我。」

痴線 一路睇 啲眼淚自己流落嚟

唔好意思整喊你
我寫個時都係咁

樓主加油
Btw第一次留言就畀咗你

多謝你啊,好感動
曾經都為左一個人食煙

睇到好委屈

呢d人好撚仆街....

都唔知點好
咁樣好辛苦,但明知同佢一齊無幸福

我自己覺得要逼自己
我係逼自己去憎佢,所有有關佢ge野,都用最負面咁去諗
Post 1追到而家 仆街呀信終於令我留第一個言 樓主寫得好撚切身我都睇撚到好sad 希望樓主你可以靠寫故當自療既方法慢慢好返啦 呀信呢啲仆街有報應架

寫野的確係我抒發情緒既其中一個途徑
樓主好勤力回post
仲成日好夜都唔訓

因為你地咁支持我
覆你地係禮貌黎
加上我係夜鬼黎

寫得好好 由頭睇到落尾
要加油

多謝你
Post 1追到而家 仆街呀信終於令我留第一個言 樓主寫得好撚切身我都睇撚到好sad 希望樓主你可以靠寫故當自療既方法慢慢好返啦 呀信呢啲仆街有報應架

等你寫一枝煙的時間
為啊信買左第一包煙 到宜家已經變成習慣 好明白個種想用一枝煙時間放空自己嘅諗法,雖然之後又不停諗起
見到樓主因為咁而食煙好心痛 加油啊 放低啊信 重新開始啦

等你寫一枝煙的時間

睇下有無機會再寫hall既野
好似太多,睇到悶
為啊信買左第一包煙 到宜家已經變成習慣 好明白個種想用一枝煙時間放空自己嘅諗法,雖然之後又不停諗起
見到樓主因為咁而食煙好心痛 加油啊 放低啊信 重新開始啦

多謝你啊,我收到哂
好想知阿信背景

利申 對於一個人既成長同背景做成既性格影響非常有興趣

等你寫一枝煙的時間

好似太多,睇到悶

冇係香港住過hall, 早知當年apply hall
作為一個曾經嘅阿信

想係度同我hurt過嘅兩個女仔講聲Sorry因為我嘅貪焚令到你哋比我挽咗咁耐到我而家大嗰啲成熟咗終於明雖然我冇話呃你哋嗰處但始終感覺到你地幾傷心其中一個仲要比我我知我講乜都補償唔到只可以答應你哋唔再拖泥帶水做player

挽你老母咩挽

Sorry夜晚晚唔太精神寫錯

好想知阿信背景

利申 對於一個人既成長同背景做成既性格影響非常有興趣

無可奉告
我諗我對佢都唔係好了解

等你寫一枝煙的時間

好似太多,睇到悶

冇係香港住過hall, 早知當年apply hall

算喇,住完可能會後悔
乳陰服務熱線,開頭睇呢個名覺得好正好淫賤
睇完呀信就覺得好撚心酸
乳陰服務熱線,開頭睇呢個名覺得好正好淫賤
睇完呀信就覺得好撚心酸

或者我俾佢既image就係咁
所以我就變成佢隻雞
樓主攬攬
曾經我都做過仆街
絲打寫嘅呀信同自己都好似
其實自己都一早知道係好撚錯,但睇故去側面睇番類似自己嘅行為真係好撚虐心,呢兩日直頭個心un住un住
希望絲打振作起來
仲有希望俾我hurt 果個女仔都無作賤自己啦,係呀,同緊你講呀,sorry 呀
樓主攬攬

唔好話攬,同一張床都無得你訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞