自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
追故追左咁耐未試過連啲留言都追埋
啲文筆一個故比一個故虐心
我係巴都係公司都睇到個心好痛
可惜男人不壞 女人不愛呢樣野係真
所以搞到呢個世界渣男同渣女都越黎越多
好明白食煙享受既果種feel係噴啲煙出黎果下
希望可以將啲煩惱同唔開心都可以一樣呼曬出黎
但其實真係好難
絲打你都要快啲走出黎同埋戒煙仲要賠返個玻璃心俾我

多謝你支持
我會對自己好啲架喇
撚羊個後悔故我都有追曬,印象中個故都唔係好耐之前咋喎。計番啊信依件事其實都唔係好耐之前發生 btw cheer up!

其實我都想我住hall既生活可以有咁淫亂

多謝你
到你有呢種生活你就會問自己,我到底係到做緊乜
睇戲 扑野
打牌 扑野

btw外國大學d hall都係咁
唔理好醜
兩個人 一張床之後就扑野
我無試過 好似係

聽講外國個啲仲誇張
變左叫春post

學巴打話齋,阿信屋嘛
呢個世界太多kate同阿信
同樓主好似
越睇越心痛
好想趁sem break見唔到面
可以完完全全放低

我明呀
有女朋友仲慘

中毒太深
一邊睇故一邊啲回憶岀哂嚟

呢啲野要去到某一刻自己識醒先有用
無啦啦係唔會放得低

希望呢一刻快啲到
因為曾經好sweet同清楚佢無乜朋友
所以狠唔到心唔理佢

可能有下一個就會放得低

agger一直以為會放唔低 但其實有左新一段感情就好快放低 再遇到仆街另當別論

有新既話就會無事
樓主要鎮作 食煙真係好傷身
為左自己要早日戒煙啊
支煙仔真係毒害全身

知你心理上未必咁易克服到
寫故個陣一定刻骨銘心
加油 撐你
真係要戒煙啊

多謝你
我同過自己講
當搵到值得開心既事
我一枝煙都唔會再食

最值得開心嘅事就係離開左個仆街
好驚呢個post又爆,因為今晚出結局喇
結局之後會有篇後記送俾大家
我都忍唔住借人acc留個名
樓主 最緊要以家企得返起身
利申 真絲
呀信 隨處可見 我都曾經身處過類似既位置
其實一早知道自己可以選擇 知道可以逃避
但都係要揀佢
不過到呢一刻 諗返轉頭 無論比你揀多幾多次
你都係會揀佢
揀左 可能好痛
但起碼可以擁有同佢既回憶
近到冇得再近既距離 即使只係止於身體上
可能經歷完 會失去好多野
但係係呢個過程得到既 從來都只有當時人自己知

可能呢個諗法 好反智
但如果冇遇過呀信 呢一世都長唔大
又或者 連咩野係好都唔會知
咁多位絲打 共勉之
我成日都抱住一個信念 唔好為自己愛過既行為覺得後悔
就算愛錯 對自己無愧就好了

反正 我信呢個世界係有報應。
「唔話你知」,只係唔話個真相比你知,當你係玩具
並唔係因為怕醜而唔話你知佢係鐘意你
依一世都記得

無錯

之前既自己真係好on9
明知人地只係貪你幾得意好似好玩得咁,但自己仲會有一刻好盲目咁相信對方都會對自己有feel既
到我放棄既時候,識下其他男仔,比佢話我起到拎貞節牌坊扮曬puretrue ,總知暗示話我出去識男仔。大佬我又冇同你拍拖 即係想點

不過已成過去,有個好好既男朋友
唉grad啦好後悔無住hall
之前比人R都拒絕
好想玩hall ocamp呀
我都忍唔住借人acc留個名
樓主 最緊要以家企得返起身
利申 真絲
呀信 隨處可見 我都曾經身處過類似既位置
其實一早知道自己可以選擇 知道可以逃避
但都係要揀佢
不過到呢一刻 諗返轉頭 無論比你揀多幾多次
你都係會揀佢
揀左 可能好痛
但起碼可以擁有同佢既回憶
近到冇得再近既距離 即使只係止於身體上
可能經歷完 會失去好多野
但係係呢個過程得到既 從來都只有當時人自己知

可能呢個諗法 好反智
但如果冇遇過呀信 呢一世都長唔大
又或者 連咩野係好都唔會知
咁多位絲打 共勉之
我成日都抱住一個信念 唔好為自己愛過既行為覺得後悔
就算愛錯 對自己無愧就好了

反正 我信呢個世界係有報應。

多謝你
我既諗法後記講
「唔話你知」,只係唔話個真相比你知,當你係玩具
並唔係因為怕醜而唔話你知佢係鐘意你
依一世都記得

無錯

之前既自己真係好on9
明知人地只係貪你幾得意好似好玩得咁,但自己仲會有一刻好盲目咁相信對方都會對自己有feel既
到我放棄既時候,識下其他男仔,比佢話我起到拎貞節牌坊扮曬puretrue ,總知暗示話我出去識男仔。大佬我又冇同你拍拖 即係想點

不過已成過去,有個好好既男朋友

解脫到就好啦
唉grad啦好後悔無住hall
之前比人R都拒絕
好想玩hall ocamp呀

大學必做,會識到班好似屋企人既朋友
今晚9點出結局同後記
今晚9點出結局同後記

加油啊樓主 你一定會遇到一個真心錫你愛你嘅人架
睇到喊 沉船真係好辛苦 半年都仲未放得低
我個沉船對象同阿信一樣態度奇怪 望唔透望唔清佢想點
其實我都唔期望你會鍾意我 見下都好開心
當我係性玩具都好 但你連扑都唔想再扑我
屌你老母可唔可以理下人感受
個心好似比人揸爆咗咁

夠啦,你付出左好多架啦,要逼自己止蝕
今晚9點出結局同後記

加油啊樓主 你一定會遇到一個真心錫你愛你嘅人架

多謝你
唔通阿信就係撚羊真人
睇到好心痛
願樓主可以放低 好好過自己生活
唔好為咗佢食煙啦
一黎 傷身
二黎 潛移默化 你見到人食煙都諗起佢
唔通阿信就係撚羊真人

撚羊係我偶像
利申返先 唔係bu
睇到好心痛
願樓主可以放低 好好過自己生活
唔好為咗佢食煙啦
一黎 傷身
二黎 潛移默化 你見到人食煙都諗起佢

多謝你
唔通阿信就係撚羊真人

撚羊係我偶像
利申返先 唔係bu

唔好學佢爛尾就得
唔通阿信就係撚羊真人

撚羊係我偶像
利申返先 唔係bu

唔好學佢爛尾就得

我無啊,我好有交帶架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞