自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
其實佢咁樣講我都唔知點樣應佢好。

佢講到自己好想拍拖咁,但係同我又無一齊,咁樣算係咩?

唔通我話「你咪有我囉」咁樣呀,我都係講唔出呢啲咁核突既野。

阿信咁樣同得我講,我心入面都好清楚個答案。

佢唔鍾意我先會同我講呢啲野,就好似當我係佢一個朋友聽佢訴苦講下經咁。

我諗我真係唔應該再對佢有任何期望,少少都唔可以。

個晚返到去,我地依然同之前一樣,各自返咗房。
同之前一樣,返到房無耐,收到佢既whatsapp。

阿信:Thank You

我:Thank You for what?

阿信:For everything you did

我個心比呢句野震攝咗一下,我終於忍唔住問佢。

「其實你由頭到尾有無鍾意過我?」

「唔話你知。」佢始終都係唔肯講,其實我寧願阿信話無,咁樣我死心會死得快啲。

「你咁講我都知答案。」

「sorry,如果我再搵你係因為個啲野,你一定要屌醒我。」

無錯啊 就係專登俾好多負面情緒俾你睇 你以為佢係因為鍾意你先俾你知?其實佢係搵個水泡聽佢鳩噏架炸

我都知你唔係鍾意我 點解又要搵翻我 問我近排點 明明我已經走左兩個月
好想繼續睇落去
就咁睇已經覺得好sad
更何況係樓主同有相似經歷嘅巴絲
其實佢咁樣講我都唔知點樣應佢好。

佢講到自己好想拍拖咁,但係同我又無一齊,咁樣算係咩?

唔通我話「你咪有我囉」咁樣呀,我都係講唔出呢啲咁核突既野。

阿信咁樣同得我講,我心入面都好清楚個答案。

佢唔鍾意我先會同我講呢啲野,就好似當我係佢一個朋友聽佢訴苦講下經咁。

我諗我真係唔應該再對佢有任何期望,少少都唔可以。

個晚返到去,我地依然同之前一樣,各自返咗房。
同之前一樣,返到房無耐,收到佢既whatsapp。

阿信:Thank You

我:Thank You for what?

阿信:For everything you did

我個心比呢句野震攝咗一下,我終於忍唔住問佢。

「其實你由頭到尾有無鍾意過我?」

「唔話你知。」佢始終都係唔肯講,其實我寧願阿信話無,咁樣我死心會死得快啲。

「你咁講我都知答案。」

「sorry,如果我再搵你係因為個啲野,你一定要屌醒我。」

無錯啊 就係專登俾好多負面情緒俾你睇 你以為佢係因為鍾意你先俾你知?其實佢係搵個水泡聽佢鳩噏架炸

我都知你唔係鍾意我 點解又要搵翻我 問我近排點 明明我已經走左兩個月

我明啊,我真係好撚明白
好想繼續睇落去

今晚
就咁睇已經覺得好sad
更何況係樓主同有相似經歷嘅巴絲

最好唔好經歷過
有冇諗過呀信會同你講對唔住
痴線睇到好撚心痛

你講緊幾時先
今晚繼續

嗚哇樓樓主幾點有文 較定鬧鐘
唔好食煙啦
今晚繼續

嗚哇樓樓主幾點有文 較定鬧鐘

我諗8-9點出
屌好撚似
唔好食煙啦

屌好撚似

屌其實你係咪就係佢呀
屌好撚似

屌其實你係咪就係佢呀

唔好食煙啦

為人而食煙真係好慘
我都係
到底一年有幾多人講過 thanks for everything 依句野
支持樓主
唔好食煙啦

為人而食煙真係好慘
我都係

自己揀又無得怨既
支持樓主

多謝
求下樓主出多篇得唔得
上癮啦

你講緊幾時先

幾年後 或者係你放低左既時候
求下樓主出多篇得唔得
上癮啦

今晚啦
而家出咗今晚無貨

你講緊幾時先

幾年後 或者係你放低左既時候

我知佢唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞