自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
樓主最後呢個post, 正中唔少人下懷

自己做過呀信嘅角色,女方一直想問清楚咩關係,我就一直拖,同時keep 住d好情侶feel 嘅行為,到最後自己唔聲唔聲咁離佢而去....我知佢喊過,到依家都可能未好番...諗番當初,我都唔知點解會同佢發展左呢段似是而非嘅關係 可能係日久生情,最估唔到係女方向我做主動先,表白,kiss,同啪啪啪都係 或者係最初我就應該推開佢...不過學上個post個巴打咁講,活在當下,情到濃時率性而行,在所難免
其實我真係鍾意過佢,但後尾可能熱情冷卻左,所以先愈行愈遠,....直接d咁講,所有野都係我貪玩造成
我好想同呢個女仔講對唔住,但我無咁嘅勇氣,亦都清楚大家唔再聯絡,係對雙方最好嘅解脫

絲打,多謝你呢4個post,尤其最後呢個故,令我覺得自己並唔孤單,同時亦好可悲...哈哈

sor for 1999

Halo巴打
起碼某段時間大家真係相愛過享受過 咁就夠喇
其實你都唔算太衰仔 起碼你仲會知自己hurt到人同內疚下 不過下次都係小心啲諗清楚係咪真係好愛先
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/b1zWD5R1jSk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
見到樓主話食煙 即刻諗起呢首
我都做過好似你咁 睇到好sad

呢首我都成日聽

真係好似我
其實依家年嘅狀況都係咁
首歌又係成日聽
自己明明唔係鐘意食煙
屌 明明我冇試過呢種經歷
但都好唔開心
睇到覺得好sad,諗起自己個阿信
想同佢講 如果你見到,
我想你一世青頭快撚d死埋呀屌你老母!!
btw 抱住c打,希望在明天,希望你快d放得低
其實佢係咪鍾意阿軒

我睇到一半都係咁諗
仲以為kate去搵阿信既時候會撞到佢地扑緊嘢
利申:痴撚左線
樓主唔好食太多煙喇 間唔中一飛半飛舒緩下可以 長食就不太好 我大學果陣又係食得好狼 差唔多一日一包 出離做野先覺身體差

多謝你,我知架
樓主,估唔到第一次就咁俾左你

我指留言

你要加油呀,愛情就係咁,付出往往同收入唔成正比。

希望完故後你好快就可以寫d開心故或閃光彈故啦

多謝你既支持

睇到文字都好sad
好睇嘅甜故到最後永遠會走甜變講劇情
絲打你成功左
師妹加油啦 呢啲經歷係成長一部分黎嘅
之後會大個架喇 試問有邊個無犯賤過
只要keep住自己原則 一定會有人欣賞你
Btw,人地其實根本wfc 我知你知嘅
食少兩枝啦

多謝你呀
你地講既野全部收到哂
好好睇 有同感 絲打加油

多謝你
屌 明明我冇試過呢種經歷
但都好唔開心

文字係有感染力既東西黎
睇到覺得好sad,諗起自己個阿信
想同佢講 如果你見到,
我想你一世青頭快撚d死埋呀屌你老母!!
btw 抱住c打,希望在明天,希望你快d放得低

多謝你支持

第一支煙係因為佢話食一手同二手唔同,所以問個fd 拎嚟試下
唔經唔覺都食咗7年了
戒左煙未
9點出文好無
9點出文好無

即刻出好冇
9點出文好無

出文
9點出文好無

唔啱呢家就出
9點
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/b1zWD5R1jSk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
見到樓主話食煙 即刻諗起呢首
我都做過好似你咁 睇到好sad

呢首我都成日聽

真係好似我
其實依家年嘅狀況都係咁
首歌又係成日聽
自己明明唔係鐘意食煙

成日聽 聽親都頹
今晚重有冇文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞