自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
睇到心都痛
但樓主唔好為左個咁既衰人作賤自己啦
快啲戒煙啦,為個仆街而食真係好sad
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題
無人迫我,所以係我自己柒姐食煙

幾多日一包
樓主加油
睇到心都痛
其實沉船同心軟既時候,真係好應該搵個朋友隨時mon住自己屌醒自己

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題

幾多日一包

唔好問啦,我驚有人認得我
樓主加油

多謝你
我都唔知係因為乜野我開始食煙(其實係小雪茄),食緊果時好似乜野都唔使諗,噴出黎ge煙有種好迷濛ge感覺,覺得一直都係咁曚曚朧朧,乜都睇唔清,乜都唔知仲好過依家d咁ge生活.....
知得太多,太清醒,太驚......
樓主放心,你總會遇到一個可以令你放心令你再相信愛情嘅一個人,唔好放棄,亦都唔好留自己係果個傷心嘅圈圈入面。
睇到心都痛

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題

我都係因為佢而食 宜家戒唔到

一食就返唔到轉頭
俾人形象係老江湖、煙剷、成日去蒲既女仔
我諗唔會有人接受到咁既女仔

係度先敢講出口,其實我反而會加分俾食煙ge女仔
我都唔知係因為乜野我開始食煙(其實係小雪茄),食緊果時好似乜野都唔使諗,噴出黎ge煙有種好迷濛ge感覺,覺得一直都係咁曚曚朧朧,乜都睇唔清,乜都唔知仲好過依家d咁ge生活.....
知得太多,太清醒,太驚......

嗯,有時的確會咁樣
唔開心就好想食
樓主放心,你總會遇到一個可以令你放心令你再相信愛情嘅一個人,唔好放棄,亦都唔好留自己係果個傷心嘅圈圈入面。

多謝你,我都希望會咁啦
點解明知佢唔係真心鍾意你 仲可以同佢扑野
睇到心都痛

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題

一食就返唔到轉頭

唔係呀嘛,咁奇怪

因為我鍾意佢
好撚蠢
睇到食煙真係好撚sad
雖然我之前唔係為左女,而係壓力而食第一枝煙,仲維持左3個月識到女朋友先停左
但見住自己成為自己最憎恨既果一種人,果種無力感真係無法形容

係,真係好憎自己

依家戒左煙未?
呢排屋企有事,隔幾日又忍唔住食一枝

變成習慣

X2! 絲打,睇完你嘅經歷,真係感覺好似一個朋友,好多野都好似
絲打可以為一個人食煙
我相信你可以為鐘意嘅人戒煙
希望你快啲遇到個令你戒煙嘅男人
睇到心都痛

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題

一食就返唔到轉頭

唔係呀嘛,咁奇怪

我覺得佢地有種魔力,好有性格,同埋呼出黎果啖煙有種矇矓ge感覺,我偏偏就係鍾意咁樣
睇到食煙真係好撚sad
雖然我之前唔係為左女,而係壓力而食第一枝煙,仲維持左3個月識到女朋友先停左
但見住自己成為自己最憎恨既果一種人,果種無力感真係無法形容

係,真係好憎自己

依家戒左煙未?
呢排屋企有事,隔幾日又忍唔住食一枝

變成習慣

X2! 絲打,睇完你嘅經歷,真係感覺好似一個朋友,好多野都好似

可能我就係你朋友呢
絲打可以為一個人食煙
我相信你可以為鐘意嘅人戒煙
希望你快啲遇到個令你戒煙嘅男人

多謝你
我知架,我希望會遇到
睇到個人好沉重
仲要縈繞不散

愛情就好似飛行咁
飛行的風景很美
但一失事死傷慘重
揀左一部機
未必返到轉頭
中學時期決擇係到底加速起飛(表白)定係怕失事唔飛(做朋友)
大學時期怕的是墜毀
畢業了就怕唔夠油

你以為起飛了
但原來只係發夢
以為付出了有收穫
但原來呢個世界習慣了DQ
那一種感受到的痛就是重重的墜下

再次飛行還是放棄飛行是一個選擇
希望你能夠自救
或者已經自救吧

Sorry for 1999

因為我鍾意佢
好撚蠢

好心痛你
蠢一次就好啦 唔好再蠢下一次啦知唔知呀
要努力地繼續向前行 唔好再望翻轉頭 總有一個人係前面到等緊你架
睇到心都痛

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題

一食就返唔到轉頭

唔係呀嘛,咁奇怪

我覺得佢地有種魔力,好有性格,同埋呼出黎果啖煙有種矇矓ge感覺,我偏偏就係鍾意咁樣

本來有一個故我想寫,個名叫《一枝煙的時間》
我寫既男主角就係鍾意個咁既女仔
同你講既一模一樣
睇到個人好沉重
仲要縈繞不散

愛情就好似飛行咁
飛行的風景很美
但一失事死傷慘重
揀左一部機
未必返到轉頭
中學時期決擇係到底加速起飛(表白)定係怕失事唔飛(做朋友)
大學時期怕的是墜毀
畢業了就怕唔夠油

你以為起飛了
但原來只係發夢
以為付出了有收穫
但原來呢個世界習慣了DQ
那一種感受到的痛就是重重的墜下

再次飛行還是放棄飛行是一個選擇
希望你能夠自救
或者已經自救吧

Sorry for 1999

多謝你既文字同祝福,收到哂

因為我鍾意佢
好撚蠢

好心痛你
蠢一次就好啦 唔好再蠢下一次啦知唔知呀
要努力地繼續向前行 唔好再望翻轉頭 總有一個人係前面到等緊你架

知道啦,我唔會架喇
睇到心都痛

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題

一食就返唔到轉頭

唉,但個個都會咁覺得。。。其實食煙真係唔係一定會蒲又老江湖,我只係好enjoy自己一支燒望住個天嘅時間

壞習慣雖然係因佢而起
但我自己都有問題

一食就返唔到轉頭

唔係呀嘛,咁奇怪

本來有一個故我想寫,個名叫《一枝煙的時間》
我寫既男主角就係鍾意個咁既女仔
同你講既一模一樣

你現實都識個咁ge人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞