自從住咗hall先知,扑野原來可以咁簡單(4)

1001 回覆
826 Like 12 Dislike
後記呢
點解佢可以咁撚雙面 阿信係咪痴撚線
係最後又好似唔捨得咁 又攬到kate實一實
但又係人前無視Kate
我真係睇到好撚sad好撚嬲 完全睇唔透

成日都諗佢係咪人格分裂

可能真係佢係鍾意kate, 但每次佢自卑心一發作就會令佢做出咁無情gei事
諗起eason首淘汰
不過佢都算人渣la, 咁樣拖住kate又立唔下主意

你講既野真係好安慰到我
但我知唔係真
鍾意又點會咁樣

好多時係父母點對一個人, 個個人就會用番同一套方法去愛另一半
如果父母對佢愛理不理, 佢就會唔識得點愛人都唔出奇, 加上佢自卑
所以未必唔係真, 但都證實唔到lu, 樓主想點睇都係你自己決定
btw 個故好好睇
當你係免費雞
點解天下間咁多呢啲蠢女人

可能你只係覺得我蠢,但蠢都係因為我愛佢
當然呢兩樣野無衝突,並存既

真係蠢!其實無論男人定女人,你對一個唔愛你既人面前付出幾多都好,係佢眼中你只係一個on9
點解佢可以咁撚雙面 阿信係咪痴撚線
係最後又好似唔捨得咁 又攬到kate實一實
但又係人前無視Kate
我真係睇到好撚sad好撚嬲 完全睇唔透

成日都諗佢係咪人格分裂

可能真係佢係鍾意kate, 但每次佢自卑心一發作就會令佢做出咁無情gei事
諗起eason首淘汰
不過佢都算人渣la, 咁樣拖住kate又立唔下主意

你講既野真係好安慰到我
但我知唔係真
鍾意又點會咁樣

好多時係父母點對一個人, 個個人就會用番同一套方法去愛另一半
如果父母對佢愛理不理, 佢就會唔識得點愛人都唔出奇, 加上佢自卑
所以未必唔係真, 但都證實唔到lu, 樓主想點睇都係你自己決定
btw 個故好好睇

點都好,多謝你
當你係免費雞
點解天下間咁多呢啲蠢女人

可能你只係覺得我蠢,但蠢都係因為我愛佢
當然呢兩樣野無衝突,並存既

真係蠢!其實無論男人定女人,你對一個唔愛你既人面前付出幾多都好,係佢眼中你只係一個on9

我認我蠢
其實好想同一班絲打講
身為男仔 最清楚 如果一段關係建立係性上面
咁一定唔會長 就算長都只會長期係性
因為男仔如果真係鍾意一個女仔 係唔會咁急想扑野 甚至好耐唔扑都無問題 甚至女仔唔想 唔搞都唔會有好大反應

講得好啱
呢啲野我都知

依個岩呀
我個ex就係成日想我同佢扑 我同佢個陣都係處
試過但唔得
之後佢同我散左 勁快同第二條女扑左
我同而家男朋友一齊左年幾,
佢想,但知我怕痛,佢都係處
佢話時間流流長 唔急在一時

利申:真絲
樓主加油啊
一世人流流長 你要知道佢只不過係你生命中出現過超短暫嘅時間
你一定會搵到識得珍惜你嘅人
世界好大架,無必要向後望
Forgive but not forget
咩「懦弱」,咩「人格分裂」,好似減少到佢既guilt咁
就好似話「一個古惑仔都有有人情感性既時候」
事實好簡單,根本佢就係唔識自制既仆街一名,就係咁簡單
仲要好識心計,耍手段,點樣形造自己響眾人同kate面前既印象同形象
最仆街唔係真小人,係呀信呢D識得攻心計為食女又想減少自己罪惡感,於是做好多野去confuse比自己害過既女既人

利申:有次差D做左呀信,但最後道德戰勝性慾+反省,有講清楚同冇呃過蝦條,而家不時後悔自責同警惕自己千其唔好做錯
樓主加油啊
一世人流流長 你要知道佢只不過係你生命中出現過超短暫嘅時間
你一定會搵到識得珍惜你嘅人

我知
世界好大架,無必要向後望
Forgive but not forget

收到
咩「懦弱」,咩「人格分裂」,好似減少到佢既guilt咁
就好似話「一個古惑仔都有有人情感性既時候」
事實好簡單,根本佢就係唔識自制既仆街一名,就係咁簡單
仲要好識心計,耍手段,點樣形造自己響眾人同kate面前既印象同形象
最仆街唔係真小人,係呀信呢D識得攻心計為食女又想減少自己罪惡感,於是做好多野去confuse比自己害過既女既人

利申:有次差D做左呀信,但最後道德戰勝性慾+反省,有講清楚同冇呃過蝦條,而家不時後悔自責同警惕自己千其唔好做錯

呢個係我對佢份人既形容姐
因為佢真係好撚怪
點都好,唔關我事了
終於睇返晒
呢兩日有啲忙唔係好留到言
絲打加油啊
想問絲打係咪城大

睇完個故勾起返晒以前住呵既回憶
係個一年做過仆街都遇過好多仆街
到自己做左仆街先真係開始明 點解有仆街既出現

食煙嗰度睇到好有同感
我嗰陣時由1仔食到8仔
好彩而家食返1仔
終於睇返晒
絲打加油啊
想問絲打係咪城大

食煙嗰度睇到好有同感
我嗰陣時由1仔食到8仔
好彩而家食返1仔

睇後記啦巴打
住hall真係可以令一個人變好多
終於睇返晒
絲打加油啊
想問絲打係咪城大

食煙嗰度睇到好有同感
我嗰陣時由1仔食到8仔
好彩而家食返1仔

睇後記啦巴打

好奇問 絲打有幾多段經歷
期待後記
終於睇返晒
絲打加油啊
想問絲打係咪城大

食煙嗰度睇到好有同感
我嗰陣時由1仔食到8仔
好彩而家食返1仔

睇後記啦巴打

好奇問 絲打有幾多段經歷
期待後記

你係投稿個到留個tg我同你講
我廢時係到講
後記新post有架喇
睇完真係好想喊
佢真係好決絕
樓主形容得好好
查實佢係咪人格分裂

相信樓主係喊住咁打
睇完真係好想喊
佢真係好決絕
樓主形容得好好
查實佢係咪人格分裂

相信樓主係喊住咁打

學樓上巴打話齋,唔係人格分裂
只係鳩痕同唔鳩痕時候既分別
睇完真係好想喊
佢真係好決絕
樓主形容得好好
查實佢係咪人格分裂

相信樓主係喊住咁打

樓主依家仲鍾唔鍾意佢呀?
10分最鍾意,1分就唔鍾意
睇完真係好想喊
佢真係好決絕
樓主形容得好好
查實佢係咪人格分裂

相信樓主係喊住咁打

你睇後記喇,新post有
睇完真係好想喊
佢真係好決絕
樓主形容得好好
查實佢係咪人格分裂

相信樓主係喊住咁打

https://lihkg.com/thread/328426/page/1
比埋link你,後記啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞